Birinci etap kampını Erzurum Palandökende tamamlayan  Akhisar Belediyespor’un  2. Etap kampı Avusturya’da başlıyor. Erzurum’da TRT’nin 50 yıl turnuvasına katılan, 1  mağlubiyet 1 galibiyet alan yeşil siyahlıların Avusturya kampında 5 hazırlık maçı daha yapması planlandı.  
 
Kadrosuna Elazığspor’dan Çağlar Birinci’yi,  Pazarspor’dan Muhammed Burak Taşdemir’i, Hollanda’dan  Djoum’u, bir yıllık aradan sonra Konyaspor’dan Gekas’ı kadrosuna  dahil eden  Akhisar Belediyespor son olarak Brezilyalı stoper Douglas’ı da kadrosuna dahil etti. 

Avusturya kampının bugün  başlayacağını,  burada 5 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını, söyleyen Akhisar Belediyespor Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ Futbolcularımız 3 günlük bayram izni sonrası, İzmir’den ve İstanbul’dan planlandığı gibi  toplanarak  hava yolu ile  Slovenya’nın  Ljubljana kentine gidecek oradan kara yolu ile  Avusturya’nın Fürstenfelt kentine  geçecekler. 14 Ağustos’a kadar  buradaki 2. Etap kampımız sürecektir.” Transfere konusunda da bilgi veren  Evren Acar, “Biz bilindiği gibi  transferde incele eleyip sık dokuyan bir ekibiz. Niasse’nin Rusya’nın Lokomotif Moskova takımına   transferini en iyi şekilde gerçekleştirdik. 3 yabancı oyuncu ile de temasımız sürüyor. Birkaç gün içinde netice alarak, alacağımız oyuncularında Avusturaya kampına katılmalarını sağlayacağız.” Dedi.