Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Ligin 27.haftasında Fenerbahçe deplasmanında aldığı yenilginin ardından 2 gün izin kullanacak ve Çarşamba günü toplanacak.

Anayasa değişiklik referandumu nedeniyle lige verilecek bir haftalık aradan dolayı izni uzatan Teknik Direktör Okan Buruk takımı 12 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’de Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplayarak Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Cezası nedeniyle takımın başında bulunmayan Okan Buruk’un yerine yayıncı kuruluşa maçın değerlendirmesini yapan Teknik Direktör yardımcısı İrfan Saraloğlu, “maçın kaderini belirleyen top oldu, galibi topun istediği oldu. Maça iyi başladık, tempoyu düşük tuttuk, daha hızlı ve daha öne doğru oynayabilseydik puan almamız içten bile değildi. Karşımıza çok yumuşak bir Fenerbahçe çıktı ve çok iyi organize olduğunu söyleyemem. Maçın 44.dakikasında duran toptan kendi kalemize attığımız gol bizi ikinci yarıya hamle yaparak başlamamıza neden oldu. Penaltı pozisyonundaki olayın kırmızı kart olduğunu düşünüyorum, buradaki bir kart oyunun akışı değiştirmiştir. Penaltıda golü bulduk ama top şansı daha çok Fenerbahçe’deydi. Kaleye atılan yumuşak bir şutun ardından topu önünde bulan rakip oyuncu boş kaleye golü atmış oldu. Bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik ve yine top kendi kafasına göre takıldı. Bizim açımızdan çok rahat puan alınabilecek bir maçtı, ama güçlü bir takıma karşı oynadığımızın yine bilincindeyim. Kalan 7 maçta toplayacağımız puanlarla seneye de tekrar Süper Lig’de mücadele edeceğiz” dedi.