Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’da kendi sahasında kazandığı Trabzonspor maçından sonra takıma 1 günlük izin verildi. 29. Haftada deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Salı günü başlayacak.

Akhisar Belediyespor’un kuruluş yıl dönümü nedeniyle Akhisarpress.com muhabirine açıklama yapan basın sözcüsü İbrahim Evren Acar; “8 Nisan 1970 yılında kurulan Akhisar Belediyespor’umuzun bugün kuruluş yıldönümü, bunun en güzel hediyesi geçtiğimiz Pazar kendi sahamızda Trabzonspor karşısında elde ettiğimiz 3 puan oldu.

Yönetim olarak takımımızın 43. Yılının şehrimize hayırlı olmasını ve başarılarımızın devam etmesini diliyoruz. Diğer yandan takımımıza bugüne kadar emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çarşamba günü saat 12.00’de Yeni Camii önünde lokma ikramı yapılacak, tüm taraftarlarımız davetlidir.” dedi.

Spor Toto Süper Ligin 29.haftasında Pazar günü saat 13.30’da Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan Akhisar Belediyespor’da, Trabzonspor maçında sarı kart gören Bilal ve Uğur forma giyemeyecek.