Akhisarpress.com/ CANLI ANLATIM - Spor Toto Süper Lig'in 3. Haftasında Ege Temsilcisi Akhisar Belediyespor kendi sahasında, Karadeniz ekibi Trabzonspor'u konuk ediyor. Manisa 19 Mayıs Stadından Akhisarpress.com canlı olarak anlatım yapıyoruz.

Akhisar Belediyespor: 3

Trabzonspor: 0


Manisa 19 Mayıs Stadında 21.45'te başlayan karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetetiyor.


AKHİSAR BELEDİYE - TRABZONSPOR MAÇLARI

Bu arada Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. Süper Lig'de 7 kez kozlarını paylaşan Fırtına, rakibi karşısında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alırken, 2 kez de berabere kaldı. Rakip fileleri 6 kez havalandıran Bordo-Mavililer, Akhisar'dan da aynı sayıda gol yedi. Türkiye Kupası'ndaki iki karşılaşmada ise Fırtına bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Çağdaş, Sonko, Uğur, Merter, Emin (Dk. 52 Kenan), Bilal, Güray (Dk. 80 Sertan), Emrah, Bruno, Niasse,

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

TRABZONSPOR: Onur, Aykut Demir, Zokora, Volkan (Dk. 63 Batuhan), Adrian (Dk. 55 Colman), Henrique, Malouda, Aykut Akgün, Giray (Dk. 28 Mustafa), Olcan, Zeki

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

Goller: Dk. 11 Bruno, Dk. 62 Niasse, Dk. 88 Kenan Özer (Akhisar Belediyespor)

Sarı Kart: Dk. 45 Onur, Dk. 52 Zeki (Trabzonspor)

Kırmızı Kart:



STAT: Manisa 19 Mayıs

SAAT: 21.45

HAKEM: Mete Kalkavan

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Adrıan'ın ara pasında Malouda ceza sahası içerisinde kaleci Oğuz ile karşı karşıya kaldı. Malouda'nın vuruşunda kaleci Oğuz gole izin vermedi.

11. dakika ev sahibi Akhisarspor, Trabzonspor karşısında öne geçti. Güray'ın soldan yaptığı ortaya Bruno ceza sahası içerisinde gelişine vurarak topu kaleci Onur'un uzanamaya köşeye gönderdi: 1-0.

20. dakika ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Nıasse topun gelişene güzel vurdu, aynı güzellikte kaleci Onur topu kurtararak gole izin vermedi.

22. dakika ceza sahası içerisinde Henrıque vuruşunda topa direğin yanından az farkla dışarı gitti.

26. dakikada Henrıque kaleci Oğuz ile karışa karşıya kaldı ancak bu pozisyonda kaleci Oğuz, Henrıque'nin ayaklarına yatarak topa sahip oldu.

33. dakikada Adrıan'ın sağdan yaptığı ortada kaleci Oğuz topu elinden kaçırdı. Trabzonspor'dan kimse dokunamayınca kaleci Oğuz ikinci hamlede topa sahip oldu.

37. dakikada Malouda'nın kullandığı serbest atışta, top kaleci Oğuz'un kucaklarında kaldı.

FOTOĞRAFLARIN DEVAMI BİRAZDAN...