Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Spor Toto Süper Lig’in 14. Haftasında Akhisar Belediyespor kendi sahasında Bursaspor’u konuk etti. Ligin başından bu yana evinde galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor bu hafta kendi sahasında Bursaspor’dan 1 puanı almayı başardı.

Akhisar Belediyespor: 2

Bursaspor: 2

Stat: Manisa 19 Mayıs

Saat: 19.00

Hakemler: Mete Kalkavan, Serkan Ok, Süleyman Özay

Akhisarspor: Oğuz, Serkan, Çağdaş, Merter (Dk. 78 Uğur), Kenan (Dk. 85 Ahmet), Sertan, Emin, Ssonko, Aşan (Dk. 90 Mert), Emrah, Bruno

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Bursaspor: Carson, Tuncay, Vederson, Momar, Sestak, Batalla, Bangura (Dk. 81 Murat), Serdar (Dk. 33 Ömer), Musa (Dk. 64 Fernando), İbrahim, Hakan

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Sarı Kart: Dk. 15 Serdar, Dk. 85, Carson (Bursaspor), Dk. 73 Emin, Dk. 75 Merter (Akhisar)

Kırmızı Kart: Dk. 89 Emin (Akhisar)

Gol: Dk 16 Mustafa, Dk. 58 Bruno (Akhisar Belediyespor), Dk. 59 Sestak, Dk. 76 Vederson (Bursaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

01: Akhisar Belediyespor maça başladı.

10: Akhisar Belediyespor sağ kanattan Kenan’ın kazandığı topla ilerledi, sağ kanatta bulunan Bruno’ya güzel bir pas gönderdi. Bruno rakip ceza sahası dışından sert bir vuruş yaptı ancak top üstten dışarı gidiyor.

17: Akhisar Belediyespor sol kanattan rakip çigiye kadar çok iyi ilerleyen Kenan, sağ ayağının üstü ile son anda orta açıyor. Ortayı değerlendiren Mustafa sert bir şutla Akhisar’ın ilk golünü atıyor.

45: Maçın ilk yarısına hakem tarafından en az iki dakika ekleniyor.

İlk Yarı Sonucu Akhisar Belediyespor : 1 – Bursaspor: 0

İKİNCİ YARI

46: İkinci yarıya Bursaspor başlıyor.

54: Akhisar Belediyespor kendi sahasında topu Kenan’la kazanıyor. İleriye Bruno’nun önüne güzel bir pas, Bruno çok uzaklardan kaleye şut denemesi yapıyor ancak etkisiz bir şut oldu.

58: Akhisar Belediyespor üstün oynadığı Bursa karşısında Kenan’ın orta sahadan rakip ecza sahasına kadar topu sürdü, sol tarafa Bruno’ya pası verdi. Bruno direk kaleye vurdu, Akhisar’ın ikinci golünü atıyor.

59: Bursaspor golden bir dakika sonra yaptığı kontra atakta kaleci Oğuz’la karşı karşıya kalan Sestak ilk golü atarak farkı bire indiriyor.

75: Bursaspor çok kritik bir noktadan serbest vuruş kazanıyor. Vederson’un yerden vuruşu top savunmaya çarpıyor ve sağ köşeden gol oluyor, Bursa beraberliği yakalıyor. 2-2

90: Akhisar Belediyespor’da Mustafa sakatlanıyor yerine Mert giriyor.

90 +: Bursaspor bu dakikalarda üçüncü golü arıyor ve üst üste ataklar gerçekleştiriyor.

ve maçın hakemi son düdüğü çalıyor. Akhisar 2- Bursaspor: 2