Akhisarpress.com

 

Akhisar Belediyespor Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında evinde, İstanbul BŞB.’i konuk etti. Akhisar Belediyespor karşısında çok rahat bir futbol sergileyen İstanbul BŞB takımı attığı 4 golle Akhisar'ı mağlup etti.

 

Akhisar Belediyespor : 0

 

İstanbul BŞB: 4

 

Stad: Manisa 19 Mayıs

 

Saat: 20:30

 

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Serkan Ok, Ali Saygın Ögel

 

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Çağdaş, Kürşat, Merter, Anıl, Sertan, Emin (Dk. 46 Güray), Sonko, Ahmet, Emrah Eren, Bruno

 

İstanbul BŞB: Carvalho, Metin, Mahmut, Webo, Ömer Can, Ekrem, Barros, Cihan, Silva, Holmen, Zayette

 

Sarı Kart:  Dk. 42 Mahmut (İstanbul BŞB.), Dk. 44 Holmen (İstanbul BŞB.)

 

Goller: Dk. 23 Holmen (İstanbul BŞB.), Dk. 57, Dk.67 Webo (İstanbul BŞB.)

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

01: Maça İstanbul BŞB. Başladı.

 

02: Akhisar Belediyespor Bruno ile maçın ilk dakikalarında çok iyi bir atak gerçekleştirdi. Akhisar Belediyespor’da Sonko’nun rakip ceza sahası içine gönderdiği pas, İstanbul BŞB defansına çarptı. Fırsatı değerlendiren Bruno, kalecinin önünden topu aşırtarak boş kaleye gönderdi. İstanbul BŞB savunması son anda çizgiden topu çıkarmayı başardı.

 

16: Akhisar Belediyespor ataklarını sürdürürken, Bruno’nun yaklaşık 30 metreden direk yerden kaleye gönderdiği şutu kaleci Carvalho son anda kornere çeldi.

 

23: İstanbul BŞB takımından Holmen ceza sahası dışından yerden sağ köşe vurduğu şutta top ağlara gidiyor. Akhisar: 0 – İstanbul BŞB: 1

 

40: Akhisar Belediyespor Anıl ile gerçekleştirdiği atakta, Anıl ceza sahası dışına Bruno’ya çok iyi bir pas verdi. Bruno kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda rahatça topu ağlara gönderdi. Ancak yan hakemin bayrağı kalkmadığı halde orta hakem ofsayt kararı verdi.

 

45: İlk yarıya oynanmamış süre 1 dakika ilave edildi. Ve ilk yarı sona erdi. Akhisar Belediyespor 0 – İstabul BŞB. 1

 

İKİNCİ YARI

 

54: Akhisar Belediyespor kaleye 28 metre uzaklıktan Bruno ile serbest vuruş kullandı. Bruno’nun vuruşu üstten dışarı gidiyor.

 

57: İstanbul BŞB., Akhisar savunmasının hazırlıksız olduğu bir anda yakalayarak, Ömer kaleci Oğuz ile karşı karşıya kaldı. Ömer’in Web’ya pası ve boş kaleye gönderiyor. İstanbul BŞB. durumu 0 – 2 yapıyor.

 

67: İstanbul BŞB sağ kanattan gerçekleştirdiği atakta, Ekrem’in ceza sahası içine gönderdiği pası Webo direk kaleye gönderdi ve durumu 3 – 0 yaptı.

 

 

90: İstanbul BŞB. Webo takımının 4. Kendisinin 3. Golünü attı. Ve maçın skorunu belirledi. Akhisar Belediyespor : 0 İstanbul BŞB: 4