Akhisar Belediyespor ligin ilk yarısını  17 puanla  11 sırada bitirmesine rağmen, puan cetvelinde  alt sıralarda  bulunan  7 takımdan  16 puanlı Eskişehirspor ile  24 ocak’ta, 12 puanlı Balıkesirspor ile  1 Şubatta, 14 puanlı Sivassspor ile  19 Şubat’ta, yine 14 puanlı  Suat Altın İnşaat Kayseri  Erciyesspor ile 20 Şubat’ta; çok önemli adeta  24 puanlık  lig maçı yapacak. Yeşil Siyahlılar Ocak ayının son haftasında hafta içinde  Manisaspor, şubat ayının ilk hatası yine hafta arasında Trabzonspor ile  Ziraat Türkiye Kupasındaki (B) gurubunda, bir üst tura yükselme  mücadelesi yapacak.

Ligin ikinci yarısına yeni bir teknik direktör ile başlayacaklarını, söyleyen Akhisar Belediyespor  başkanı Hüseyin  Eryüksel  27 gün içinde 4 lig maçı 2 kupa maçı oynayacaklarını belirterek, “ Mutlaka ligin ikinci yarısının  ilk dört haftasına  damgamızı vurmamız gerekiyor.  4 haftada yapacağımız  müsabakalardaki  rakiplerimiz puan cetvelinde bizim altımızda bulunuyorlar. Seyircimizle  bütünleşerek  bu 4 maçın 3’nü  evimizde, Eskişehir, Balıkesir  ve Kayseri Erciyes ile yaparken, sadece Sivas ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Ziraat Türkiye Kupası (B) gurubunda  kalan 2 maçımızı da Manisa 19 mayıs stadında  Manisaspor ve Trabzonspor ile, ocak ayının son haftasında şubat ayının ilk haftasında yapacağız. Hedefimiz gurupta ilk 2 sırada bitirip bir üst guruba yükselmektir.”

Dün Roberto Carlos ile  resmen mukavele imzaladıklarını, yaptıkları toplantılarda, kadronun mutlaka takviye edilmesinde anlaştıklarını  belirten başkan Eryüksel, “Bu günden itibaren  her an teknik direktörümüz  ve ekibi ile temasımızın aralıksız sürerek, en kısa zamanda kadronun netleşmesi için çaba sarf edeceğiz. Biz ligin kalıcı takımıyız hiçbir kimsenin şüphesi olmasın.”  Dedi.