Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, yönetim kurulu üyeleri, tarihi Zeytin ve Zeytin yağı  Müze  “Egea Cafe” de Akhisarlı  basın mensupları  ile bir araya geldi.

Büyük bölümü genel sohbet halinde geçen  kahvaltılı toplantıda Mustafa Reşit Akçay Akhisar’da  görev yapmaktan mutlu olduğunu, Akhisar’ın  çok  adeta insanları çeken cazibe merkezi olarak gördüğünü,  Belediye başkanı başta olmak üzere, kulüp başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve insanlarının alçak gönüllü olmalarının bu cazibenin en önemli nedeni olduğunu belirterek,  Akhisarspor’un son durumu hakkında şunları söyledi; “Başkanımızın da belirttiği gibi  lige iyi başladık ve  önemli bir yerdeyiz. Bunun tesadüfü olmadığını oynayacağımız futbolla göstereceğiz. Özellikle Fenerbahçe galibiyeti sonrası  Başakşehir yenilgisi  bizleri kendimize getirdi. Nerede olursak olalım, hepimizin  ayaklarının yere basması gerekir. Mutlaka haddimizi  bilerek sahaya çıkarak mücadele etmemiz gerekiyor. Özellikle belirtmek isterim ki  Akhisar’ın  süper ligde kalıcı olarak, önemli gelişen projeleri geliştirerek, kurumsallaşması en önemli adımların başında geldiği kanısındayım.” Dedi.

Merter’in cezasının bittiği Akhisar Belediye’de Kenan ve Douglao’nun sakatlıkları devam ediyor. Uğur 3 sarı kartla sınırda. Yeşil siyahlılar, bu gün saat 19.00 da, yarın sabah  11 00  antrenman yaptıktan sonra İzmir’den  hava yolu ile Ankara’ya oradan karayolu ile Karabük’e geçecek. Perşembe günü  Karabük’ta bir çalışma yaptıktan sonra, kampa girecek, Cuma günü saat 18.30  da K.Karabükspor ile   ligin 7. Hafta maçını yapacak.


Akhisar Haber, Press Haber