Akhisarpress.com - Geçtiğimiz hafta İstanbul Kadıköy stadyumunda oynanan Fenerbahçe Akhisarspor maçında kendisine ait olmayan bir pankart ile kameralarda görünen ve pankart’ın içeriği nedeni ile sosyal medyada hakaretlere maruz kaldığını ifade etti. Bundan dolayı büyük üzüntü yaşadığını dile getiren 40 yıllık Akhisarspor taraftarı ve aşığı Taner Soltay Akhisarpress'e konuştu.

"Pankartta ne yazdığını bile bilmiyordum. Sadece kameraların dikkatini çekmek için yanımda duran pankartı elime aldım” diyen Soltay “sosyal medyada şahsıma ve aileme çok büyük hakaretler yapıldığını görüyorum ve bir Akhisarsporlu olarak çok büyük üzüntü duyuyorum” dedi.

“Akhisar’da doğduk, Fenerbahçeli olduk. Nabıcaz Şimdi” yazılı pankartın kendisine ait olmadığını yineleyen Soykan, “Pazar Akşamı oynanan Fenerbahçe-Akhisar Belediye spor maçında yaşanan Talihsiz bir olaydan dolayı açıklama yapmak gereği duydum. Şahsıma ve yakınlarıma varan çirkin ve densiz hareketlerden dolayı maalesef çok üzüldüm. Benim ne kadar Akhisarlı ve Akhisarsporlu olduğumu beni çok iyi tanıyan herkes iyi bilir.

Kuruluşu 1970 olan kulüpte 10 yılı aşkın mısrakıp üyeliği yaptım. Yani denetleme kurulu üyeliği..

O pankart bana ait değildi… içeriğinden haberim bile yoktu. Dürüst davranmak gerekirse kameranın dikkatini çekmek için yaptığım bir davranıştı. Bunca yıl hayalim olan Fenerbahçe stadında maç izleme sevincini bana yaşatan Tüm yönetimimize ve Akhisarspor’umuza sonsuz teşekkür ediyorum.

Şunu da unutmayalım insan malını işini ve parasını kaybedebilir, sadece bir tek şeyini kaybetmez oda onurudur.” açıklamasını yaptı.