Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar Akhisarpress.com’a takımın durumu ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Takımımıza en son Cuma günü oynanan Beşiktaş maçı sonrası Hamza hocamız tarafından 2 gün izinverildi. Pazartesi günü Bursaspor hazırlıklarına başladı. Son dört haftadır çok iyi futbol oynuyoruz, ancak bunu puana yansıtamıyoruz. İnşallah bunu Bursa maçında puan veya puanlara çevirmeye başarırız.

Öte yandan medyada çıkan Akhisar Belediyespor’a yönelik olumsuz haberlere de yanıt veren Acar; “onlar bizim muhattabımız değil, biz işimize bakıyoruz, bunlara en güzel cevabı sezon sonunda Akhisar Belediyespor’u ligte bırakarak vereceğiz. Takımımızın bütçesi biraz düşük olduğu için herkes tarafından eleştiriliyor. Biz bunlara kulak asmıyoruz. Takımımız gerçekten çok güzel futbol oynuyor, eksiklerimiz var özellikle forvet hattında, bunlarıda inşallah devre arasında en iyi şekilde değerlendireceğiz.
Transferlerin yetersizliği konusuna da değinen Acar; “Taraftarlarımız tabiki yıldız oyuncu istiyor. Ama bizim takımımızda da yıldız oyuncular var, sezon başındaki sakatlıklardan dolayı özellikle Bikoko’nun sakatlığı bizim en büyük handikapımız oldu. Ama biz taraftarlarımıza güveniyoruz. Kötü oynadığımız maçlarda bile takımını hiçbir zaman kötülemediler. Her zaman Akhisarspor’a destek verdiler. Onlar herzaman üç puan istiyor ama bu olmuyor. Sağolsunlar onlarda anlayış göstererek herzaman arkamızda durdular. Devre arasında yapacağımız transferlerle onların gönlünü alacağız.” Dedi.

Öte yandan Acar, 30 Kasım Cuma günü 1. Nakliye Caddesi numara 9’da Akhisarspor Store’nin açılışı olduğunu tüm taraftarlarımızın davetli olduğunu söyledi.