Akhisarpress.com
SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig’in Ege Temsilcisi Akhisar Belediyespor, hafta sonu Sivasspor deplasmanın hazırlıklarını sürdürürken, takım bir günlük izne ayrıldı. Yarın top başı yapacak olan Akhisar’da, çalışmalar son hızla sürecek.

Akhisarspor’da Gündem Çok Yoğun

Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar’ın Akhisarpress’e yaptığı açıklamada; “Takımımız bugün bir günlüğüne izne ayrıldı. Yarın top başı yapacak ve Sivasspor hazırlıklarını sürdürecek. Cuma günü hava yolu ile Sivas’a hareket edecek, Sivas maçından sonra Pazar günü kara yolu ile 31 Ekim Çarşamba günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için kara yolu ile Tokat’a geçecek. Takımımız zaman kaybetmeden aynı gün Kayseri üzerinden hava yolu ile geri dönüş yaparak, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.” Dedi.

Fenerbahçe maçı biletlerine açıklık getirdi

Diğer yandan 3 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe maçı biletleri hakkında Akhisarpress.com’un sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar; “3 Kasım Cumartesi oynanacak olan Fenerbahçe maçının biletleri, maçtan 3 gün önce Akhisar Belediyesi beyaz masadan ve Belediye önündeki Akhisarspor Store aracından satışa sunulacak. Akhisar’dan bilet temin edemeyenler ise maç günü, gün boyunca Manisa 19 Mayıs Stadındaki satış noktalarından biletlerini alabilecek. Biletlerde sezon başındaki belirlenen fiyatlar geçerli olacak.” Dedi.

Akhisar Belediyespor’un 4 büyük takımlar için sezon başında belirlediği bilet fiyatları şu şekilde;

”VIP A” 140, ”VIP B” 130, ”VIP C-D” 120, Kapalı C Tribün 100, Tarzan Kapalı Tribün 100, Spil Kale Arkası 80 ve misafir takım için ayılan Gediz Kale Arkası Tribün için 80 lira olarak uygulanacak.