Akhisar Belediyespor Taekwondo öğrencileri Kapalı spor salonunda 70 öğrenci kuşak sınavında ter dökerek bir üst kuşağa terfi ettiler. 

Akhisar Belediyespor Taekwondo takımın başına 6 ay önce 30 öğrenci ile geldiğini söyleyen Taekwondo antrenörü Emin Akarsu, bu gün 130 öğrenciye ulaştığını ve Mayıs ayında 70 öğrenci kuşak sınavını başarıyla geçerek bir üst kuşağa terfi ettiler. Akhisar Belediyespor Taekwondo antrenörü Emin Akarsu, yardımcı antrenörler Tebernuş Topaktaş ve İbrahim Atamer karşısında 70 öğrenci yaklaşık 2 saat boyunca kuşak sınavında ter döktüler. Taekwondo kuşak sınavına “Hayat Melodisi” kitabın Akhisarlı genç yazarı Büşragül Çelik, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Sınav öncesi konuşan Akhisar Belediyespor Taekwondo Antrenörü Emin Akarsu, “Öncelikle Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kulüp Başkanımız Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Haftanın 4 günü Kapalı Spor salonunda, Çarşamba günleri sabah Şehir Stadında kros çalışıyoruz. Buradan çalışmalarında başarılı olan tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Kulübümüz 2017 İşitme engellileri Olimpiyatlarına katılacak öğrencimiz İbrahim Atamer’e başarılar diliyorum” dedi.