Türkiye Serbest Güreş 2. Ligi müsabakaları Akhisar’da yapılan  müsabakalarla sona erdi. 5 Kulübün mücadele ettiği ligde (B) gurubunda  Kızılcahamam Belediyespor kulübü birinci oldu.

Akhisar Spor salonunda yapılan ve gün  boyu süren güreşlerde,  B gurubunda mücadele eden Kızılcahamam Belediyespor, Akhisar Belediyespor, Kayseri Şekerspor, Samsun Bafra Belediyespor, Osmaniye Belediyespor  takımları mücadele etti.

Türkiye Grekoromen 1. Süper Liginde de mücadele eden Akhisar Belediyespor güreş takımları antrenörlerinden Yücel Ünsal, Akhisar’ın  özellikle Grekoromen dalında sesini duyurduğunu belirterek, “Serbest stilde de 2. Ligde mücadele ediyoruz. Akhisar’daki  genç güreşçilerin sayısını arttırmak için  çalışmalarımızı aralıksız sürüyor. Türkiye Serbest güreş 2. Liginde 4 guruptaki müsabakalar bittikten sonra gurup 1. Ve 2. Lire Türkiye 2. Liginin  şampiyonluğu için mücadele edecekler.” Dedi.

Toplam 60 müsabakanın yapıldığı Akhisar’da Kızılcahamam Belediyespor ligin B gurubu birincisi, 2. Liği  Kayseri Şekerspor, elde ederken, 3. Akhisar Belediyespor, 4. Osmaniye Belediyespor,5. de Samsun Bafra Belediyespor oldu.