1970 Akigo Taraftarlar Derneği, Akhisar Belediyespor ve Basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kurucu Başkanlığını Vedat Helvacıoğlu’nun yaptığı 1970 Akigo Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri Lemon Catering Mutfak Hizmetleri Restoran’ında Akhisar Belediyespor yönetim kurulu, yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Lemon Catering Mutfak Hizmetleri Restoran sahibi Adnan Yılmaz Simitçi yapmış olduğu konuşmasında, katıl sağlayan Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyelerine ve basın mensuplarına teşekkürlerini iletti. Akhisar Belediyespor’a da Fenerbahçe karşısında ve Süper Toto Süper Lig de başarılar diledi.

1970 Akigo Taraftarlar Dernek Başkanı Vedat Helvacıoğlu yapmış olduğu konuşmada, Adnan Yılmaz Simitçi’ye Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyelerine ve basın mensuplarına teşekkür etti. İyi günde kötü günde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarına her zaman takımlarının arkasında olacaklarına değinirken, Akhisar Belediyespor’un bu ligde kalacağına ve önümüzdeki yıldan itibaren de kendi stadımızda oynayacağız, dedi.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yeni kurulan 1970 Akigo Taraftarlar Derneğine başarılar diledi. Yemek organizasyonunu yapan ve katkıda sağlayan herkese teşekkür ederken, Akhisar Belediyespor güzel yerlerde olacak, olmaya layık, dedi.