Haber Merkezi - Akhisar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan masa Tenisi Turnuvası 1. Akhisar Master Cup 26 Ocak 2014 Pazar günü Akhisar Belediye Spor Salonunda yapılacak.

Turnuvayla ilgili açıklama yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih HIZLI ; “Akhisar’ın Belediyesi olarak 26 Ocak 2014 tarihinde Akhisar Belediye Spor Salonunda Masa Tenisi Akhisar Master Cup 1 turnuvası gerçekleştirilecektir. Turnuvaya 150 spor severin katılmasını bekliyoruz. Bu tür sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle bir araya geliyoruz. Büyük bir heyecan ile geçeceğine inandığımız turnuvadaki amacımız, dayanışma ve kaynaşmayı sağlayıp kardeşlik hukukumuzu pekiştirerek ilçemizin sportif etkinlikler bakımından aktifleşmesini sağlamak ve yeni yetişen nesillerin farklı spor branşlarıyla buluşmasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Sağlık , mutluluk , zindelik ve uzun ömür için yaşam boyu spor felsefesi ile

Sportif faaliyetlerin birlik ve beraberlik ortamı için güzel bir fırsat olduğuna da değinen Hızlı “bu tür aktiviteleri arttırarak devam etmeyi hedefliyoruz. Turnuvanın sonunda toplam puana göre kategorilerinde dereceye giren oyunculara kupa ve katılım belgesi ödülleri, tertip komitesinin organize edeceği etkinlikle verilecektir.

Başvurular bugün saat 17.00 ‘da sona ercektir. 26 Ocak 2014 ‘te Akhisar Belediye Spor Salonunda yapılacak olan Masa Tenisi Turnuvasını tüm halkımızı davet ediyoruz. Şimdiden organizasyonda mücadele edecek herkese başarılar dilerim”dedi.