Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili aday adayı, Zerrin Mastan aday  olmaya şart koştuğu ön şeçim, yapılacakmış gibi calışmaya devam ediyor.
Zerrin Mastan’ın Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ile birebir buluşma, sorunlarını ve çözüm öneleri’ni dinlemek için Haziran ayında cıktığı yolda son durağı  29 Ocak’ta Alaşehir’di.

Alaşehir’de yoğun ilgi ile karşılanan Zerrin Mastan önce Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünü ziyaret etti. İlçe yönetimi ve partililerle buluşan Zerrin Mastan yaptığı konuşmada; Ülkemizin içinde bulunduğu şartlara ve sorunlara vurgu yaparak tek çözümün Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının olduğunu ve partisinin bu sorunların çözümü için yeterli kadrolarının ve projelerinin bulunduğunu , bunun için kendisinin ve tüm üyelerin çok çalışması gerektiğini söyledi. İlçe örgütündeki ziyaretinden sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ertesi gün Killik , Yeşilyurt , Kavaklıdere mahallelerini ziyaret ederek üzüm üreticileri ile  buluştu.  Bu ziyaretlerinde gördüğü samimi ilginin kendisine güven verdiğini , umudunun dahada arttığını söyleyen Zerrin Mastan 30 Ocak akşamı programını tamamlıyarak ilçeden ayrıldı.