Partililerle sohbet etti, Kendini tanıttı , onların sıkıntılarını dinledi.İlçe Lokalinde yaptığı konuşmada Zerrin Mastan şunları söyledi ; 
Öncelikle gösterdiğiniz samimi ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim.İşim gereği defalarca geldiğim Gördes ilçemizi her zaman çok beğenmişimdir.İnsanı sıcak ve dürüsttür. 1964 İzmir doğumluyum. Ailem Yunanistan’ın İstanköy (Cos) Adasından 1948 yılında küçük bir tekneyle Türkiye’ye göç ederek önce Bergama sonrasında İzmir’e yerleşmişler. 9 Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliğini bitirdikten sonra Eşim Akhisar Medar’lı Çoşkun Mastan ile evlenerek Akhisara yerleştik. O tarihten bu yana serbest Makine Mühendisi olarak kendi ofisimde çalışmaktayım ve İki kızımız var.

Arkadaşlar ben haziran ayından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Millet Vekili Adayı olabilmek için , siz değerli üyelerimizle tüm ilçelerimizi , kasabalarımızı , köylerimizi ziyaret ederek buluşmaya çalışıyorum.Görüyorum ki bu güzel memleketemizde bıçak kemiğe dayanmış.Her tarafımız sorun olmuş  bu hükümetin uyguladığı rantçı politikalar sonucu halkımız gittikçe yoksullaşıyor. İşini ,ekmeğini ,sağlığını , hatta erken yaşlarda hayatını kaybediyor.Sağlık , eğitim , güvenlik , yargı yani devletin kanunları çökmüş durumda. Yapılan her ihaleden yapılan her işten pis kokular  geliyor.
Artık yeter bu ülkeyi kurtaracak tek çözüm Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır gerekli kadroları vardır. Ben üyesi olmaktan gurur duyduğum partinin 7 Haziran 2015 secimlerinde iktidar  olacağına inanıyorum. Aday olsamda olmasam’da bunun için çalışacağım. Vekik olma onurunu bana verirseniz Mecliste ülkemin , sorunlarını halkın sıkıntılarının , çözümü için var gücümle çalışacağım. Beni dinlediğiniz için hepinize teşkkür ederim. İyi ki varsiniz sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 

Zerrin Mastan İlçe Lokali ziyaretinden sonra Gördes esnafı ve Gördes sanayi sitesini ziyaret etti. Daha sonrasında Gördes’ten Kayacık mahallesine geçerek çalışmalarına devam etti.