Akhisarpress.com

 

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş 7 Eylül Cuma Günü Akhisar’da mesai yaparak çok sayıda kurum ve kuruluşu ziyaret ederek nabız tuttu.


Milletvekili Yurttaş ilk olarak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret etti. AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatının da katıldığı ziyarette Akhisarspor ile ilgili Başkan Hızlı’dan geniş bilgi alan Yurttaş bundan sonraki maçlarda Akhisarspor’a başarı dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın ardından Milletvekili Muzaffer Yurttaş’ın ikinci durağı Akhisar Kaymakamı Kamil Köten oldu. Kaymakam  Köten Ziyaretine Belediye Başkanı Salih Hızlı AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit ve İlçe yönetimi katıldı. 

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten tarafından kapıda Karşılanan Yurttaş konuşmasında ülke gündemine değindi. Milletvekili Yurttaş, “Bugün kurum ve kuruluşları var olan istek ve taleplerini almak ve hasret gidermek için Akhisar’dayız.


Akhisarlı milletvekilimiz Uğur Aydemir’in olması sebebiyle daha fazla Akhisar’a gelemiyoruz. Uğur bey Akhisar’ın her türlü işini takip ediyor. Bugün bir vesile ile uzun zamandır görüşemediğimiz Belediye başkanımız ve Kaymakamımızı ve diğer dairelerimizi ziyaret etmek buradayız. Akhisar, Manisa’mızın en önemli ilçelerinden birisidir. Akhisar’ımıza yapılacak her türlü kamu yatırımı ve diğer yatırımlarda bütün Manisa milletvekilleri olarak birlikte takip ediyoruz ve Akhisar’da yapılacak her türlü yatırımı destekliyoruz. Bizleri üzen terör olayları ve en son Afyon Kocatepe’de meydana gelen patlama da 25 şehidimiz var, yaralılarımızda var. Şehirlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz, ailelerini de baş sağlığı diliyoruz. Mevcut incelemelere göre burada her hangi bir terör ve sabotaj olayı yok. Patlamanın nedeni araştırılıyor. Önemli olan burada can kaybının olmamasıydı, ancak mevcut can kayıpları bizleri üzdü.” Dedi. 

Kaymakam Köten’in ardından Sağlık ve aile komisyonu üyesi olan Muzaffer Yurttaş Özel Akhisar Hastanesini ziyaret etti. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Özçelik tarafından karşılanan Yurttaş hastaneyi gezip hastalar ile yakından ilgilendi. 

Hastanenin ardından Huzur Evini ziyaret eden Muzaffer Yurttaş o esnada yapılan yaşlıların doğum günü kutlamalarına denk geldi. Yaşlılarımız bizim öz değerimizdir diyerek söze başlayan Milletvekili Yurttaş, “iz buradaki insanlarımızı annemiz bacımız babamız teyzemiz bir yakınımız olarak görüyoruz. Hepimiz bu milletin evladıyız bir gün hepimizin yolu yaşlılığa düşecek, yaşlanmamak elde değil önemli olan yaşlılığında huzurla şöyle geriye baktığımızda iyi ki bu insanları yetiştirmişim bu evlatları bu okullardaki insanları yetiştirmişiz bunu söyleyebilmek. Bizde iktidar olarak sizlere ne gerektiyse  ihtiyaçlarınız ney ise sağlıktan temizliğe barınmadan yiyeceğe içeceğe diğer yardımlara  diğer ihtiyaçlara kadar hükümet olarak milletvekilleri  olarak sizlerin emrindeyiz. Sizlerin ihtiyaçları emirleri bizim için baş tacıdır. Buradaki müdürlerimiz zaten ihtiyaçlarınızı görüyor bu gün ben burada hem sizlerin ellerini öpmek  sizlerle kucaklaşmak var ise ihtiyaçları yada arzuları onları almak için burada aranızdayız.

Bizim evladımız her zaman yaşlısına saygılı olmuştur. Atasına saygı duymuştur atasının da yanında uzanıp yatmaya bile utanmıştır. Bizde onlara layık olabilmek için yaşlımıza sahip çıkacağız. Yaşlımıza hizmet edeceğiz, özürlü insanlara sahip çıkacağız” dedi.


Burada Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürüyle de görüşen Yurttaş İlçe Müdüründen de kurum hakkında geniş bilgi aldı. 

Huzurevinin ardından Akhisar Özel Doğuş Hastanesini ziyaret eden Milletvekili Op.Dr. Muzaffer Yurttaş hastane hakkında hekimlerden geniş bilgi aldı. 

Manisa Milletvekili Yurttaş’ın bir sonraki adresi Akhisar Meslek Yüksek Okulu oldu. Burada Meslek Yüksek Okulu Müdürü Harun Çoban ile görüşmesi planlanan Yurttaş bir randevu hatası nedeni ile Yüksek Okul Müdürü Çoban ile telefonda bir görüşme yapıp yüksek okul sekreterliğinden öğrenci sayısı ve bölümler hakkında bilgi sahibi oldu. 

 Milletvekili Op.Dr. Muzaffer Yurttaş Özel Diyaliz Merkezini Ziyaret etti. Burada hastalar ile tek tek ilgilenen vekil, sağlık durumları hakkında ise hekimlerden bilgi aldı. 

Yurttaş diyaliz merkezinin ardından Akhisar Esnaf Kefalet Kooperatifini de ziyaret etti. Burada Başkan Hasan Genli ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Yurttaş, Akhisar’da Esnafın durumu hakkında detaylı bilgi alıp çözüm önerilerinde bulundu. 

Esnaf Kefaletin ardından Ege’nin tek Süper Lig takımı olan Akhisarbelediyespor’u tesislerinde ziyaret eden Yurttaş, orada Kulüb başkanı Hüseyin Eryüksel, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Futbolcular ile sohbet etti.

Gün Boyunca Akhisar’da mesai yapan Manisa Milletvekili Op.Dr. Muzaffer Yurttaş son olarak Afyon Karahisar’da yaşanan ve 25 askerimizin şehit düştüğü patlamada yaralanan Akhisarlı gazi Hasan Boncuk’un ailesini ziyaret ederek aile ile uzun süre sohbet etti.