Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan'ın kurucu genel başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi'nin Akhisar’da 1. Olağan Kongresi yaptı.

Kongrede açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakıl yaptı. Başkan Çakıl, "YIKMAYA DEĞİL, YAPMAYA GELİYORUZ" 

Başkan Ahmet Çakıl; " Yeniden Refah Partisi Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Çakıl, artık Umut var, Çare var, Alternatif var Yeniden Refah var diyerek çıktığımız bu kutlu davada Allah'ın izniyle yeniden yaşanabilir büyük Türkiye'yi inşa etmek için gece gündüz çalışacağız. Hesap sormaya değil, Hizmet etmeye, Efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya, Dert yanmaya değil derde deva bulmaya, Kalp kırmaya değil kalpleri onarmaya, Ötekileştirmeye değil kucaklaşmaya, Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. 

Yeniden Büyük Türkiye'yi kuracak olan Adalet nizamını tesis edecek olan Milli görüş lider Dr. Fatih Erbakan'ın arkasında nefer olmaya Allah bize nasip etti. Yeniden Refah Partisi Türk siyasetine nezaket, kalite ve seviye getirecektir. Yapılan doğruların ve hayırlı hizmetlerin destekçisi olacağımız gibi yapılan yanlışların her zaman karşısında olacağız. Doğruları ortaya koyup çözüm yollarını göstereceğiz. Bizler ikinci kırk yılın mücahitleri olarak Akhisar'ımız için ülkemiz için ve bütün insanlığın kurtuluşu için canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz. kapı kapı fert fert dolaşıp davamızı anlatacağız. 1. Olağan kongremizin Akhisar'ımız Manisa'mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınızdan dolayı hepinizden Allah razı olsun diyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla.'' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimler sonucunda Ahmet Çakıl başkanlığında oluşturulan Yeniden Refah Partisi İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Harun Kaya, Abdullah Candemir, Ömer Gömeç, Mustafa Akcan, Eşref Acar, Özgür Akçan, Ahmet Bulut, Nedim Ar, Rasim Biçer, İsmail Hakkı Baş, Mesut Salı, Yasin Turgut, Halil Acun, Ali Çevik, Yahya Delal, Hüsamettin Yılmaz Yakup Özalp

YÖNETİM KURULU YEDEK
Osman Akarsu, Erdoğan Kara Mehmet Türker, Osman Turgut, Ali Biçer (E.D)