Akhisarpress.com - Akhisar Ülkü Ocakları başkanı Mustafa Gencer ve yönetim kurulu tarafından sanayi esnaflarından Şuayip Aslan’ın işyerinde birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltı sırasında konuşma yapan Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyesi Şuayip Aslan, Akhisar Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu kahvaltı programına geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Teşkilatımız her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürecek” dedi.

Kahvaltı programına Akhisar MHP Belediye Meclis Üyeleri Gürcan Yiğiter Kani Üçerler,Recep Kalın,Osman Oktay Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Gencer,üyeler,Belediye Başkanı Aday Adayı Ercan Yaşar, Doç Dr Mansur Onay MHP Eski İlçe Başkanları İbrahim Uğurlu ve Öner Alanç, Akhisar Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halil Alpay .Süleymanlı Belde Eski Belediye BaşkanI Hasan Paşalı,Demirciler Odası Başkanı Ersen Tepeci,Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar,ABZED Derneği Başkanı Cem Bayrak, Manisa Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Doğan Ensivri katıldı.