Ülkü Ocakları Akhisar Temsilciliği ilçe kadın kolları başkanı Necmiye Ulus ve yeni yönetimi ile birlikte Zeytinli Bahçe restorantta düzenlediği sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

Zeytinli Bahçe restorantta düzenlenen kahvaltı öncesi Ülkü Ocakları Akhisar Temsilciliği ilçe kadın kolları Başkan Necmiye Ulus “Akhisar Ülkü Ocakları kadın kolları asenaları olarak düzenlemiş olduğumuz tanışma ve kaynaşma kahvaltımıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Yiğitliğiyle  koca bir devleti yöneten Tomris  Han´dan, evlatları  ve sekiz aylık bebeği ile katledilen Hanife Fendoğlu’ya sırtında evladı ile, "Oğlum anasız büyür, vatansız büyüyemez" diyerek savaş meydanına koşan nine Hatun´a, bu yolda yüreğini ortaya koymuş ve bu kutlu yolda şehit olmuş bütün annelerimize ve elbette kahraman oğullarının tabiri üzerinde sarılı Türk bayrağına bakıp da "Vatan sağ olsun!" diyen, yüreğindeki ateş ile dimdik ayakta duran tüm şehit annelerine, henüz anne olmasalar da, geleceğin bozkurtlarını yetiştirmeyi kendilerine bir namus borcu bilen tüm asena yürekli ülküdaşlarıma selam olsun! Tekrar katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. 

Akhisar Ülkü Ocakları Kadın Kolları, Zeytinli Bahçe restorantta düzenlediği kahvaltıda Ülkü Ocakları Akhisar Temsilciliği ilçe başkanı Çağlar Arabacı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kahvaltı ardından kadın kolları yönetim kurulu ve üyeleri istişarelerde bulunuldu.
(BG)