Aydemir Saruhanlı ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve yönetim kurulu ile birlikte esnaf ziyareti, Şatırlar Mahalle hayrı, Sarıçam Mahalle ziyareti ve Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği ile kahvaltıda buluştu.

Aydemir aynı günün akşamında ise Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve AK Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz ve Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gökçeahmet Mahallesi sakinleri ile buluştu. Aydemir Gökçeahmet’e her geldiğinde mutluluğuna mutluluk kattığını ifade etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Uğur Aydemir; "Bizler sizlere, milletimize güvenerek yola çıktık. Biz AK Parti olarak bugüne kadar ki icraatlarımızda hep hizmet ürettik. Kimsenin hayal edemediği kadar çalışmayı bu memlekette gerçekleştirdik" diye konuştu.

Muhalefet partilerinin hedeflerinin koalisyon olduğunu ifade eden Aydemir, "Koalisyonlardan bu memleketin neler çektiğini belli bir yaşın üstündeki herkes çok iyi biliyor" dedi.

Aydemir sözlerine şöyle devam etti; “13 yıl boyunca AK Parti iktidarı büyük işler başardı. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk yarıyı tamamladık, şimdi Ahmet Davutoğlu hocamızla ikinci yarıya hazırlanıyoruz. Seçimlerden sonra ihtiyaçlarımız, eksiklerimiz neler hep birlikte konuşacağız, kararlaştıracağız. Biz diğer partiler gibi sözümüzü notere onaylatmayız. Sözümüz senettir bizim. 13 yıldan beri yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Önümüzdeki dönemde de planlı, programı bir şekilde yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Bu bizim görevimiz zaten. Ama asıl derdimiz sizlerle hoş bir muhabbet kurmak, gönüllerinize girmek” dedi.