Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti) 24. Dönem Manisa Milletvekili ve 25. Dönem Manisa Milletvekili 2. sıra Adayı Uğur Aydemir, Spor Toto Süper Ligi 2014-2015 Süleyman Seba Sezonunun 31. haftasında yarın saat 19.45’de Manisa 19 Mayıs Stadında konuk edeceği Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyespor’u ziyaret etti.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde Teknik Direktör Roberto Carlos eşliğinde idman öncesi yeşil-siyahlı takımı ziyaret eden Milletvekili Uğur Aydemir’e Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Beşiktaş maçında başarılar dileyen AK Parti Manisa Millletvekili Uğur Aydemir, teknik direktör Roberto Carlos ile de kısa bir sohbet etme imkanı buldu. Carlos’a başarılarından dolayı teşekkürlerini ileten Aydemir, Beşiktaş karşısında başarılar diledi. Milletvekili Aydemir daha sonra kaptan Bilal Kısa, kaleci Oğuz Dağlaroğlu ve Teknik Direktör Roberto Carlos  ile diğer futbolculara baklava ikramında bulundu.