Kesin adaylıkların açıklamasına sayılı günler kala AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci ve Sendikacı Rıza Bahar’dan …..

Bahar, Akhisar’ımızın yönetimine talip olduğumuz günden beri, memleketimiz için hizmeti, çalışmayı ve başarıya odaklı , ‘Her Şey Akhisar İçin’ diyerek, Besmele ve Dualarla, yüzlerce kişi ve kurum ziyaretleri yaparak, hemşerilerimizin teveccühü ile yola çıkmış bulunmaktayız.

Doğduğum, sokaklarında oynayarak büyüdüğüm, okuduğum, yaşadığım ve yaşamaktan çok keyif aldığım, insanını ve doğasını sevdiğim, mahallelerinde gezdiğim, havasını koklayıp, suyunu içtiğim bu şehirde, bugüne kadar hizmet eden, hizmet etmeye gayret gösteren herkesi minnet ve şükranla anıyorum.

Hepinizin bildiği gibi, Sorunsuz Şehir, sorunsuz insan yok gibidir. Asıl sorun, çözüm yollarını doğru yerde ve isimde aramamak, doğru zamanda doğru hamleyi yapamamaktır.

Şehrimize, büyüklerimiz geçmişte büyük gayretler saffettiler, ancak genç nesil hızla artmakta, teknoloji, yönetim, organizasyon, süreç, bakış, anlayış, algılayış, istek ve beklentiler hızla değişmekte. Bu değişime ayak uyduramayan, kendini yenileyemeyen yönetimler, insanlar, şehirler, gelişimi uzaktan seyretmeye mahkum olmaktadırlar.

Bu anlamda biz şanslıyız ki, muhteşem bir genç nüfusumuz var. Bunu Belediyecilikte eşsiz bir güç olarak görüyorum. İlçemizi, gençler ile beyni, kalbi, duruşu, sevdası, ideali, hayalleri yaşlanmamış yıpranmamış tüm hemşerilerim ile şahlandırmaya geliyoruz.

Ayrıca, güçlü ve 11 yıldan beri giderek güçlenen, gücünü haktan ve halktan almış bir iktidarımız var. Akhisar bu atmosferde nefes alarak, hakkına düşeni, hak ettiğini en kısa zamanda alacak, zeytini, futbolu ve köftesi ile dile getirilen Akhisar, bundan böyle kalkınmışlığı, modern yüzü, değişimi ve dönüşümü yakalamış, tarihi, turizmi, iktisadi yapılanmasını doğru planlamalarla başarmış bir şehir olarak tüm Türkiye’de konuşulmaya başlanacaktır.

Dünya Lideri, sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlarımız ve milletvekillerimiz gece gündüz çalışıyor. Bizler de partimizin ‘Ak Belediyeler, Marka Şehirler’ sloganına layık olmak için kolları sıvamış ve bu uğurda sayısız proje hazırlayarak, ilçemizi her alanda 2023’e hazır hale getirmek için gece gündüz çalışan, duran değil koşan adam olacağız.

Aylar önce halkımızın bilgisine sunduğumuz, projelere ilave projeler üretip sonra uygulamaya geçecek, uygulama esnasında işleyişi takip ve kontrol edecek, zamanında sonlandıracak dinamik bir kadro ile hazır ve iddialıyız. İddiamız odur ki; adaylığımızla birlikte yerel siyasette fikrin projelendirilmesi ve şehrin çehresinin değişimine tüm Akhisarlılar şahit olacaktır.

Hazreti Mevlana derki; Testinin içinde ne varsa, dışına o sızar. Gül düşünür gülistan olursun, diken düşünür dikenlik olursun.’ İşte bizim yolumuzu bu büyük insanlar aydınlatıyor. Bize bu büyük zatların, bu gönül insanlarının tavsiyeleri yol gösteriyor. Biz bu millete efendi olmaya değil, biz bu millete hizmetkar olmaya geliyoruz.

Üstat Necip Fazıl’ın ‘Devler Gibi Eser Vermek İçin Karıncalar Gibi Çalışmak gerekir.’ Düsturundan hareketle, karıncalar gibi çalışmaya geliyoruz.

Şükürler olsun ki, kişiliğimizin, kimliğimizin, geçmişimizin tertemiz yansımalarını, aynı ölçek ve kalitede ekibimizle birlikte siz değerli Akhisar Halkının hizmetine sunmaya geliyoruz.

Kısa bir süre içerisinde, genel merkezimiz tarafından kesin adaylıklar açıklanacaktır. Biz hizmete hazırız, görev bizim dışımızda bir arkadaşımıza verilse de bizler aday arkadaşımıza destek olmaktan geri durmayacak, bilgi, birikim, cesaret ve tecrübelerimizi onunla paylaşmaktan çekinmeyeceğiz.