Seçim çalışmalarını konvoy eşliğinde partililerin desteğini alarak sürdüren Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum Süleymanlı’da Saadet Belediyeciliğinden örnekler verdi.

Seçim çalışmalarına kalabalık bir partili gurup desteği ile devam eden Kuzum köy köy, belde belde dolaşarak Saadetin belediyecilik anlayışını işliyor. Akşam saatlerinde ikinci köy ziyareti olarak geldiği Süleymanlı’da kahvehane ve işyerlerini gezen Kuzum vatandaşlarla gündemi konuşup değerlendirmeler yaptı.

Gittiği her köyde kendilerinin farklı bir belediyecilik anlayışı olduğunun altını çizen Kuzum her geçen gün artan saadet partisi sempatisinin yayılarak kendilerini zafere ulaştıracağını belirtti.

Kuzum Süleymanlı’da bir kahvehanede yaptığı konuşmasında “Biz saadet partisi olarak halktan aldığımızı halka veren bir zihniyetten geliyoruz. Sizlerden aldığımız oylarla kazandığımız enerjiyi yine size hizmet etmek için kullanacağız.” Dedi.

Köylerin Akhisar belediyesinin mahalleleri olacağını ifade eden Kuzum hizmet etmek için uzak,yakın ,ova, dağ ayrımı yapmadan her vatandaşa sadece hizmet etmiş olmak için değil, o köyün o halkın gerçek ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler yapacaklarını söyledi. İ Hakkı Kuzum “ Biz gönülden hizmet etmek için yola çıktık. Allah nasip ederse başkanlık makamı bize nasip olursa köylerde yaşayanları şehirde yaşayan insanların hayatlarına imrenerek baktırmayacağız. Köyünde işinde, evinde, vatanında şehirde verilen hizmeti almış olacak. İyi hizmet almak için kimsenin şehirde yaşamasına gerek yok.”dedi.

Hemen her köyde farklı farklı sıkıntıların olduğunu belirten Kuzum Süleymanlı’da birkaç yıldan beri yapımı için proje hazırlanan ancak sürüncemede kalan Zeytin ihtisas sanayi bölgesinin bir an önce harekete geçirilmesi için kapsamlı ve gerçekçi adımlarla hareket edeceklerini belirtti. Kuzum; "insanların umutları üzerinden siyaset yapmak bize göre değil. Biz yapmak istediğimiz, yapmayı planladığımız ve yapabileceğimiz hizmetler için söz verir ve yaparız. “ dedi.