Akhisarpress.com

 

Saadet Partisi Aylık İlçe Divan Kurulu Toplantısı, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman’ın katılımı ile gerçekleşti. 


Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman Akhisar Saadet Partisi ilçe başkanlığında yaptığı konuşmasında Hükümete yüklendi. Karaman yabancılara toprak satışı ile ilgili olarak CHP’nin yaptığı itirazın kendilerinin tavsiyesi olduğunu bu yüzden kendilerine teşekkür ettiklerini vurguladı. Karaman konuşmasında hükümetin ekonomik verileri halka yanlış aksettirdiğini belirterek, “Türkiye 2011 yılında her saniye bir daire parasını faiz olarak ödemiştir.” Dedi. 


Hükümetin ‘IMF’ye borcumuz kalmadı. Borcumuz yok, borç veren ülke konumuna geldik.’ Söyleminin gerçeği yansıtmadığını belirten Karaman; “Bir ülkenin borcu yoksa niçin borç faizi öder. Eğer borcumuz yoksa niçin 2012 bütçesinde 47 milyar dolar, 2013 bütçesinde 50 milyar dolar  borç faiz ödemesi olarak bütçe ayrılmıştır?” dedi.


Sınır komşularımızla ilgili izlenen dış politikaya atıfta bulunan Karaman, İsrail’in vaat edilmiş toprakları istediğini artık açık şekilde ifade edebilir hale geldiğini vurguladı.


Mehmet Karaman konuşmasında Başbakan Erdoğan’a seslenerek; Büyük Ortadoğu projesindeki eş başkanlıktan çekilmesini istedi.


Saadet Partisi Akhisar İlçe teşkilatının yeni hizmet binasında yaptığı ilk program olan toplantıya Manisa İl Başkanı Kemal Uşaklılar, ilçe başkanı Fikret Aysu, Saadet Partisi ilçe yönetimi ve elli kadar partili katıldı.