Akhisar Saadet Partisi (SP) İlçe başkanı Fikret Aysu ve Yönetim Kurulu üyeleri Hilaliye Caddesi üzerindeki Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum seçim bürosunda Akhisar yerel basınla kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya SP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Bağcı, SP Manisa İl sorumlusu Cemil Dağ, SP İlçe başkanı Fikret Aysu, yönetim kurulu üyeleri, SP Belediye başkan adayı İsmail Hakkı Kuzum ve yerel basın mensupları katıldı.

Kahvaltıda açış konuşmasını ilçe başkanı Fikret Aysu yaptı. Aysu;" SP Genel başkanı Mustafa Kamalak'ın 24 Mart Pazartesi günü, ikindiden sonra Eski belediye önünde meydanda miting yapacağını ve verdiğimiz kahvaltıya yerel basınımızın katılımlarınızdan dolayı teşekkür etti.

Kahvaltı programında konuşan SP Akhisar Belediye başkan adayı İsmail Hakkı Kuzum;" Saadet partimizin düzenlemiş olduğu Kahvaltı programımıza, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, en samimi muhabbetlerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi, yerel seçimlerden dolayı, yoğun bir çalışma dönemi içindeyiz.Bu vesile ile böyle bir programda siz kıymetli misafirlerimizle bir arada olmaktan duyduğum sevinci, ifade etmek istiyorum.

Milli Görüş Belediyeciliğini, Akhisar’ımıza tanıştırmak için yola çıktığımız günden bu yana yapmış olduğumuz köy ve kasaba çalışmalarımızda, Akhisar esnaf ve sanatkarları ile çeşitli kurum ve meslek odalarına yaptığımız ziyaretlerimizde, yoğun ilgi ve teveccühle karşılandık. Halkımızın duygu ve sözlü ifadeleri, Milli G6rüş kadrolarını , tekrar yönetimlerde görmek istemeleri yönündedir. Bizler, 50 yıla varan siyasi geçmişimiz ile, Temiz siyaset - Temiz yönetim - Temiz toplum idealini ve seviyeli siyaset yapmayı ilke edinen bir partiyiz. Hiçbir zaman rüzgar partisi olmadık, şikayetçi olmadık ,hazıra konmadık, miras yemedik. Aksine, tırnaklarımızla kazıyarak kazandıklarımızı, halkımızın hizmetine sunduk. Kıymetli misafirler ve özellikte basın temsilcilerimiz; Huzurunuzda bir durumu ifade etmek istiyorum ki; Maalesef, siyasi ahlaktan ve seviyeden yoksun bazı şahıslar, son günlerde fısıltı halinde,Saadet Partimizin, doğruya en yakın yanlışı temsil edenlere, destek vereceğimiz yönünde, asılsız söylemler içine girmişlerdir. Övünecekleri icraatları olmayanların , korku siyasetiyle bir şeyleri örtmek istemeleri manidardır. Ben İsmail Hakkı Kuzum olmak üzere, burada bulunan ve tüm Türkiye’mizde, hizmet yarışındaki Milli Görüşçü adaylarımız, Milli Görüşün Temel Esaslarını, tüm hücrelerinde hisseden insanlarız. Suriye’deki Müslümanların sorunlarının çözümünü, kafirlerden bekleyen, daha 3 gün önce andığımız Çanakkale’de, vatan evlatlarımızın başına bomba yağdıranlarla, yan yana olma sevdasına düşenlere destek vermemiz asla düşünülemez. Burada, Erbakan hocamızın şu sözünü hatırlatmak istiyorum. O derdi ki; “Her taşın altın Siyonist var demiyorum. Ama Siyonistler, hiçbir taşın altını boş bırakmazlar.” Milli Görüş temel esaslarını terk edenlerin durumunu, milletimiz artık görmüştür. Bu gelişmeler değişimin ve aslına rücu etmenin habercisidir. İnancımız işin ve emanetin, güçlüye-kuvvetliye değil, ehline verilmesini emretmektedir. Bu anlamda, milletimizin önünde çok büyük bir imkan vardır. O da; 30 Mart yerel seçimlerinde, Akhisar'ı milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak ve efsane hizmet belediyeciliğin nasıl yapılacağını, Akhisar halkımıza göstermektir. Biz Allah'ın izniyle seçimlere her şeyimizle hazırız. Kuvveti değil, hakkı üstün tutan görüşün temsilcileri olarak, Akhisar'ımızın ve köylerimizin menfaati için çalışacağız. Biz kararlıyız ve kendimize güveniyoruz. Allah’ın izni ile kazanıp efsane belediyeciliği Akhisar‘a yaşatacağız. Saadet Partisi dışında herhangi bir partiyi yada adayı dest !eme gibi saçma bir düşünce, tarafımızca hiçbir zaman olmadı ve hiçbir zaman olmayacaktır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Hepinizi saygı sevgiyle selamlıyorum. Allah’a emanet olunuz" dedi.

Kahvaltı programında konuşan SP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Bağcı, yapacağı projeleri açıkladı. Bağcı; projelerinde şöyle konuştu.

Önce İnsan Ve Yaşanabilir Bir Şehir

Biz Çalışmalarımızın merkezine insanımızı aldık, en büyük yatırım insana olan yatırımdır. Kentlerin sadece fiziksel gelişmesi İnsanımızı mutlu etmeye yeterli değildir, bu bilinç bireyin ve toplumun huzur ve mutluluk içinde yaşamasına olanak sağlar.

Nefret Değil, Hizmet Anlayışını Hâkim Kılmak

Bizim için bir yöneticide bulunması gereken en önemli özellik dürüstlük, Hizmet Aşkı ve Heyecanıdır. “Biz işi ehline veririz” çünkü ehil ellerde yapılan iş Kaliteli, Hızlı ve İsrafsız yapılı.

Halkın Derdini, Dert Edinen Başkan

Halkın derdini kulaktan duyma bilgilerle değil mahalle ve sokak meclisleri kurarak düzenli bir fikir alışverişi yapılabilen ortamlar oluşturarak dertleri ilk ağızdan dinleyip sorunlarahızlı ve etkili müdahale ile dertleri huzura çevirmenin yolunu arayacağız.

Kapısı Açık Belediye

Belediye başkanının odası asla kapalı olmamalı korumalar güvenlikler halkla Başkan arasında engel olmamalı bütün bunların kalktığı bir belediye vaat ediyoruz

Şeffaf Yönetim

Bir belediye yaptığı tüm işlerde halkın denetimine ve gözlemine açık şekilde yapılacak en ufak ihaleler bile halkın izleyebileceği ortamlarda yapılması sağlanarak şaibeleri ve şüpheleri ortadan kaldıracağız

Katılımcı Ve Sivil Bir Toplum

Belediyenin parasına ve mülküne Yetim Malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız

Her konuda adaleti göstereceğiz

Yandaş Değil, Vatandaş Belediyecilik anlayışını gerçekleştireceğiz

İsraf etmeyeceğiz, Yemeyeceğiz Yedirmeyeceğiz

Çalışanlarımızda önce Ahlak ve Maneviyat prensibini esas alacağız

Projelerimizden Bazıları

Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum Park Bahçe işleri belediyenin asli görevi bunları proje ve vaat olarak söylemek kuru kalabalık ve göz boyamadan ibarettir.

Düzenli Ve Sağlıklı Kent Projeleri

Stres Şehirleri Değil, Huzur Siteleri Sosyal ve Kültürel dokuyu bozmadan medeniyetimize uygun Uydu Kentler.

Rantsal Değil, Kentsel Dönüşüm Öncelikle Manisa’mızda İmarsız ve Tapusuz Binlerce ev var bunların tespit edilip eksikleri giderildikten sonra kentsel dönüşüm alanlarına giren kısımlar Herkesin Hakkı korunacak şekilde Ada Bazlı projelendirilip ne arsa ve ev sahibi nede Oradaki müteahhit’in mağdur olmayacağı Deprem riskinin göz önünde bulundurarak gerekli ölçümlerden sonra uygun olabilecek en yüksek kat artışının verilmesiyle herkesin memnun kalması sağlanacak

Sosyal Belediyecilik

Kimsesizlere ve sokakta kalanlara barınma evleri

Dar gelirliler için sosyal konutlar

Ailelere sosyal destek merkezleri

Saadet Kart Projesi

Halkla İlişkiler Projesi

Kent Konseyi

Gençlik Konseyi

Kadınlar Konseyi

Çocuklar Konseyi

Kanaat önderleri konseyi

Emekliler ve Yaşlılar konseyi

Engelliler Meclisi

Çevre Ve Halk Sağlığı Projeleri

Yerel Kalkınma Ve İstihdam Projeleri

Tarım Ürünleri değerlendirme projesi

El ürünleri değerlendirme projesi

Emekli ve Yaşlılar için proje

Engellerin önündeki engelleri Kaldırma Projeleri

Engelliler Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezleri

Zihinsel Engellilere Beceri Kazandırma Mesleki iyileştirme merkezleri

Engelliler Ticaret Merkezi ve Engelliler Çarşısı

Bizim Ev Projesi

Muhtarlarla İlgili Projeler

Her Mahalleye Muhtar Evi

Manisamızın Tarihi Eserlerini Ve Tabiat Güzelliklerini Tanıtarak İlimize İç Ve Dış Turizm Akışını Sağlamak