Akhisarpress.com/ÖZEL - Manisa Büyükşehir Belediye Ak Parti Adayını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın katılacağı Karşıyaka Arena Spor Salonunda yapılacak programda açıklayacak.

Konu ile ilgili Akhisarpress.com muhabirine açıklama yapan Akhisar Ak Parti İlçe başkanı İ. Hakkı Şenyiğit; “Yarın sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’de katılacağı program için teşkilatımızla birlikte Akhisar’dan saat 10.00’da araçların kaldırılacak. Başbakanımız buradaki programda Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı açıklayacak.

Akhisar Ak Parti Belediye Başkan adayının ne zaman açıklanacağı sorusuna da yanıt veren Şenyiğit; “Şimdilik daha net bir bilgi yok. Ancak Manisa Adayımızın belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde Akhisar adayımız da netlik kazanacak” dedi.

Yarın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından Manisa Esnaf Kefalet Salonunda adayın teşkilatlar ile bir araya geleceğini de belirtti.

Ak Parti Yönetiminden İstifalarını Açıkladılar

Akhisar Ak Parti’den Belediye Meclis Üyeliği aday adaylıklarını açıklamaları nedeniyle Muammer Efe, İbrahim Kaya, Fikret Türk, İrfan Korkmaz, Cem Doğan 1 Aralık 2013 günü istifalarını teşkilata bildirdi. İstifa eden 6 yönetim kurulu üyesinin yerine ana kademe yönetimine yedek yönetim kurulu üyeleri Hasan Hüseyin Ürük, Mehmet Kahraman, Muhammet Dönmez, Ahmet Hamdi Turhan, İbrahim Akarsu, Eşref Gültekin getirildi.