Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Hayrettin Çiçek mahallelerde yaptığı ziyaretlerde istişarelerde bulundu. 

Yapılan istişarelerde muhtarlar ve halk Hayrettin Çiçek’in kendilerini mecliste daha iyi ifade edecek bir aday olduğunu belirtip kendilerini mecliste Dr. Hayrettin Çiçek’in temsil etmesini isteklerini belirttiler. Dr. Hayrettin Çiçek girmiş olduğu bu dava yolunda kendilerini elinden geldiğince iyi temsil edip sorunlarının tümünü meclise taşıyacağını belirtti.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Hayrettin Çiçek Nurlupınar, Adnan Menderes, Kâzımkarabekir, Turgut Özal, Akpınar, Mahalle Başkanlarının daveti üzerine çay sohbetlerine katıldı.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Hayrettin Çiçek i coşkulu bir şekilde karşılayan mahalle başkanları ve katılımcılar bu seçim kenar mahalle diye adlandırdıkları bizler kendimizi temsil edebilecek bir adayın seçilebilir bir sıraya konmaması durumunda oylarımızı farklı yerlerde kullanacağız dediler. Ak Parti oylarının yüzde 70 gibi bir oy potansiyeline sahibiz ve her seçim bizlerin oylarını seçmek için desteklediğimiz adayları seçilip seçilmemesi meçhul olan sınır sayılan sıraya koyuyorlar bu seçim bunu yaşamak istemiyoruz diyerek tepki gösterdiler.