Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı KUZUM, İlçe Başkanı Fikret AYSU ,Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Hüseyin ÇELİK , parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Saadet Partili, Tanıtma ve tanışma programı çerçevesinde Haftasonu çıkartması yaptı. Saadet Partisi , pazar günü Sırasıyla Ballıca,Dereköy,Erdelli, Sindelli,Süleymanköy,Büknüş ve Arabacıbozköy belde ve köylerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediye başkan adayı İsmail Hakkı KUZUM konuşmalarında ; “Küresel Toplum mühendisliğinin dizayn edip, şekil verdiği film sektörü , halkın nerede güleceğine, nerede ağlayacağına bile müdahale ediyor. Yerel seçimler öncesinde de bu marifeti yine kullandıkları gözlenmektedir. Köşe başlarını tutanları konuşturup “Bakın, Biz gelmezsek, Onlar gelir haa” dedirterek , korku siyasetini gütmeye ve böylece bu millete ait rantı yemeye devam etmek istemektedirler.” dedi.

Manisa’mız için , Akhisar’ımız ve köylerimiz için, 30 Marttaki seçimlerin, yerel seçim olmasına karşın, genel seçim modunda olacağını ifade eden Saadet Partisi Adayı İ. Hakkı KUZUM, “Oy vermek, sorumluluğu olan ve vebali olan bir davranıştır. Bu sebeple, kendilerinden hizmet beklediğiniz kadroları iyi araştırın. Bunun için çok zahmete girmeye gerek yok. Çevrenize bakın , çoluk çocuğunuzun ahlakına bakın, köylerinizi terk etmek zorunda bırakılan yetişkin evlatlarınıza bakın, ekonominize bakın, satabiliyorsanız sattığınız ürünlerden elde ettiğiniz kar oranına bakın,. Bu kriterler, oy verirken, karar almada ve tercih etmede yeter de artar bile” dedi.

Belediye yönetimine geldiğimizde, gerçekleştireceğimiz Zeytin Birliği sayesinde Tüm Akhisar ve çevre köylerinin başta gençleri olmak üzere büyük bir istihdam alanı oluşturacağız. Bu sayede vatandaşımızı doğduğu yerde doyurup, büyük şehirlere göçü engelleyeceğiz.” dedi.

Köy gençliğini dinleyen ve konuşma sonunda soru hakkı tanıyan İ.Hakkı KUZUM, köy gençlerinin talep ettikleri Futbol sahası ve sportif faaliyet alanlarının da sözünü verdi. KUZUM konuşmasında “Söz veriyoruz ki inşallah bu sahaları ve faaliyet alanlarını yapacağız. Bunlar , zaten kolay olan hizmetlerdir. Şimdiye kadar yapılmamış olması, şaşırtıcı bir durumdur.” Dedi.

İ.Hakkı KUZUM, İzmir – İstanbul Karayolunda Köylü mallarının ve Akhisar’ımıza özgü ürünlerin tanıtım ve satışının yapılacağı modern bir tesis yapacaklarını, böylece köylü kardeşlerimize ve Akhisarlı hemşerilerimizin ekonomilerine destek vereceklerini söyledi.