Yerel seçimler öncesi partiler çalışmalarını sürdürürken Saadet Partisi Akhisar ilçe başkanı Fikret Aysu yazılı bir basın açıklaması yaptı.

SAYGI DEĞER AKHİSAR HALKIMIZA ZORUNLU AÇIKLAMA başlıklı işte o açıklama;

Malumunuz olduğu gibi 31 Mart 2019 Pazar günü mahalli seçimler  yapılacaktır. O gün her İl ve İlçe beş yıllığına kendine en iyi hizmet edecek bir Belediye başkanını seçecektir. Güzel Akhisar’ımızda da durum böyledir. Şehri yönetme bir iddia meselesidir. Amaç,  şehrimize hakikaten en iyi hizmeti verecek kişiyi o makam seçmektir.

    Ancak halkımızın yakından takip ettiği gibi iş çığırından çıkmış vaziyettedir. İş normal bir belediye seçimlerinin ötesine taşınarak ülkenin beka meselesine dönüştürülmek istenmektedir. Bildiğiniz gibi Beka, ülkenin bütünlüğü ile ilgili bir kavramdır. Bundan dolayı Belediye başkanlığı seçimleri ile bağlantısını anlamış değiliz. Veya soruyu şöyle mi sorsak. Cumhur İttifakının adayı kazanırsa mesele yok, Saadet Partisi veya Millet ittifakının adayı kazanırsa ülke bölünecek öyle mi? 2002 yılında siz iktidara geldiğinizde olmayan beka sorunu 16 sene sonra ortaya çıktıysa iktidarınızda bir sorun var demektir. Sizin bu iddianızın içi boştur. Akhisar’daki bütün adaylar  bu şehrin evladıdır. İktidar partisinin, kendi adayının dışındaki adayları bölücülükle suçlaması tam bir aymazlık örneğidir. Onun için bize yakıştırılmak istenen bu ithamları,kesinlikle red ediyoruz. Kaldı ki 82 milyon vatandaşımız herhangi bir beka sorununda geçmişte olduğu gibi bugünde tek vücut olmayı kendine şiar edinmiştir.

    Değerli Akhisar’lı hemşehrilerim, birilerinin iki oy için,iktidar da biraz daha fazla kalabilme adına,ülkeyi kamplaştırma gayretleri içinde olmaları çok üzücü bir durumdur. Saadet Partisi olarak  bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bu seçimlerde Saadet Partisi, Türkiye’nin 30 Büyük şehir olmak üzere, 81 İl, 957 ilçe ve 270 belde olmak üzere toplam 1308  belediyesinde, belediye başkanlığı  için  kendi adaylarıyla yarışacaktır.  Saadet partisi olarak bizim ittifakımız, aziz milletimiz ile olacaktır. Bu anlamda güzel Akhisar’ımızda da, Deneyimli, tecrübeli,işin ehli,liyakat sahibi güzel insan Ali DURSUN  bey  başkanlığında seçimlere girmekteyiz. “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” ata sözünden hareketle, Emeğinin geçtiği eserler birer abide gibi ortada durmaktadır. 5 yıllık Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevinde aşağıdaki hizmetleri icra etmiştir. Akhisar Rehabilitasyon Merkezi, Akhisar Huzurevi ek binası ve Gördes Huzur evi. Onun için Akhisar halkımızın, kendilerine sunduğumuz bu değerli şahsiyeti en iyi şekilde değerlendireceğini ümit ediyor hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.
Fikret AYSU
Saadet Partisi
 Akhisar İlçe Başkanı