Onbinler Çiçek Açtı.. Siyasetin Rotası Belli Oldu..

Zaferin müjdecisi

Saadet Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı ve Akhisar Belediye Başkan Adayı İ. Hakkı Kuzum Saadet Partisinin, Ankara'da Belediye Başkan Adaylarını Tanıttığı Şölene çok sayıda partili ile birlikte katıldı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ankara dün tarihi bir güne şahitlik etti. Türkiye’nin her yerinden Arena’ya gelen binlerce kişi Saadet Partisi’nin Aday Tanıtım Şöleni’ne katıldı. Sabah saatlerinden itibaren Ankara sokakları Saadet Partisi bayraklarıyla dolup taştı. Türkiye’de belediyecilikte çığır açan Milli Görüş ve onun tek temsilcisi Saadet Partisi’ni bağrına basan Ankaralılar da, Arena’nın çevresini miting alanına çevirdiler. Çoşku ve heyecanın had safhada olduğu şölende, Saadet Partililerin kararlılığı ve azmi görülmeye değerdi. Saadet Partisi’ne iltihaklar sürüyor...

Saadet Partisi Tercih Değil Zorunluluktur

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Ankara Arena Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran binlerce belediye başkan adayı ve on binlerce Milli Görüşçü’ye seslendiği konuşmasında “Yaşanabilir Bir Türkiye’yi”, “Yeniden Büyük Türkiye’yi” kuracak kadroları milletimizle buluşturduklarını belirterek, “Saadet Partisi; Türkiye için bir pusula, İslam alemi için bir rehber, insanlık için ise bir reçetedir. Kurtuluş reçetesidir. Saadet Partisi, Türkiye için bir tercih değil zorunluluktur. Bir çaredir ve tek çaredir. Hakk’ı üstün tutanlar, ibadet aşkıyla çalışanlar, ülkesine ve insanlığa büyük hizmetler yaparlar. Milli Görüşçüler başarılıdır. Çünkü Milli Görüş’ün temelinde aşk vardır, sevgi vardır, şefkat vardır. Barış ve kardeşlik vardır. Bu yüzden hep diyoruz ki; siz bakmayın bu ülkede 70 tane parti olduğuna, seçime 26 tane partinin girdiğine. Gerçekte sadece iki parti vardır. Biri Milli Görüş’ü temsil eden Saadet Partisi, birisi de taklitçi görüşü temsil eden diğerleri” dedi.