Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, Milletvekili Adayları Özgür Özel ile beraber Medar ve Süleymanlı’ya çıkartma yaptı.

CHP Akhisar İlçe Örgütü 1. sıra Manisa Milletvekili Adayı Özgür Özel ile birlikte Medar ve Süleymanlı halkı ile bir araya geldi.

Özgür Özel yaptığı konuşmasında Türkiye de birileri kendi kafasına göre yönetim sergilediğini tüm hukuksuzlukları yaptıklarını dile getirirken 7 Hazirandan sonra halkın iktidarını kuracaklarını söyledi.

ÇİFTÇİMİZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALACAK

CHP Manisa Milletvekili Adayı Özgür Özel çiftçinin hızlı bir düşüşte olduğunu ve hak ettiği değeri alamadığını bildirdi. Özgür Özel, CHP iktidarında çiftçiye ayrı bir önem verileceğini dile getirirken; “Danışmanlık hizmetleri ile desteklenmiş etkin bir kredi ve teşvik sistemiyle üretici güçlendirilecek. Üretimi tekrardan şaha kaldıracağız. En basitinden Zeytine büyük önem vereceğiz. Başlarında hasara uğrayan çiftçilerimizi biliyorsunuz. Bizler etkin ve düzenli bir kayıt sistemi ile çiftçimizi an ve an bilgilendireceğiz. Artık kara gümbürtüye işler ilerlemeyecek. Bir zamandan dünyanın sayılı tarım ülkelerinden biriydik şimdiki halimizi sizler daha iyi biliyorsunuz. Biz ülkemizi tekrardan o güzel günlere geri götüreceğiz. Çiftçimizin yüzü gülecek. O gülerse esnaf güler, devlet güler. Biz sizlerden 7 Haziranda destek istiyoruz. Vereceğiniz oylar ülkemizin geleceğinin temellerini oluşturacak.” dedi.

MEDAR VE SÜLEYMANLI DA BÜYÜK BİR KALABALIK KARŞILADI

Akhisar da 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra ilk kez bu denli heyecanlı bir seçim geçireceklerini bildiren vatandaşlar CHP heyetini kalabalık bir grup ile karşıladı. Halkın belde belediyelerin kapanmasına olan tepkilerini bildiklerini söyleyen Özel; “7 Haziranda iktidar olunca size geleceğiz soracağız. Yani referandum yapacağız. Eğer belediyenizi tekrardan istiyorsanız eski haline geri çevireceğiz. Merkezi yönetim her zaman sıkıntılıdır. En basitinden Akhisar da büyükşehirden dolayı yaşanan sorunları en iyi sizler biliyorsunuz. Yerinde yönetim olsaydı bunların hiç biri yaşanmazdı. İşte o yüzden 7 Haziranda halkın iktidarı kurmak ve birlikte yönetmek istiyoruz. Oldu bitti yöntemi ile vatandaşa çile çektirmek istemiyoruz.” Dedi.