Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Göcek köyünde coşkuyla karşılandı.

Köy halkı tarafından davullar ve zurnalar eşliğinde karşılanan ONAY, köy halkı ile teker teker selamlaştı ve hatırlarını sordu. Köy meydanında toplanan kadınlı erkekli kalabalığa seslenen ONAY, “ Beni coşkuyla, sevgiyle, muhabbetle karşıladınız. Hepinizden Allah razı olsun. Ben sizden biriyim, köylü çocuğuyum. Kömürcülü tütüncü bir ailenin çocuğuyum. Sizin çektiğiniz, karşılaştığınız zorlukların hepsini biliyorum. Allah nasip etti okudum, üniversitede hoca oldum. Binlerce gencimizin elinden tutup okumalarını sağladım. Şimdi de kendi memleketime hizmet etme sevdasıyla huzurlarınıza geldim.

Köylerimizde hizmetler ilçe özel idaresi tarafından veriliyordu. Ama şimdi bütün hizmetler Akhisar Belediyesi tarafından verilecek. Proje tanıtım toplantımızda muhtarlarımızla bir araya geldik. Yerinden yönetim modelimizi tanıttık. Tüm köylerimizden on üç merkez belirledik. Köylümüz bir sıkıntısı, problemi olduğunda bu merkezlerimize başvuracak. Bu merkezlerimizden köylerimize hizmetler en hızlı ve en iyi şekilde verilecek.

Ben bana güvenen inanan hiç kimseyi yüz üstü bırakmadım. Güvenilir olarak bilinmenin verdiği güvenle sizden yetki istiyorum.” Dedi.