Haber Merkezi - Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu Akçeşme, Karayağcı,Sarıçalı ve Pınarcık köyleri ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay; "Artık Büyükşehir olan Manisa ilimiz ile Akhisar'ımız el ele hareket ederek hizmetlerin en iyisine layıktır. Akhisar ve köylerimiz büyükşehir olan Manisa Belediyemizden gerekli hizmetleri almaktadır. Büyükşehir belediyemiz ve Akhisar'ımız el ele olduğu sürece en güzel hizmetler Akhisar'ımıza köylerimize gelecektir. 2009 yılında Manisa Belediyesinin 99 trilyon olan borcu bir senede Cengiz Ergün Başkan ve ekibi tarafından sıfır rakamına ulaşmıştır.

5 yıllık Manisa ya hizmet sürecinde 118 projeye imza atılmış Manisa büyümüştür.Akhisar büyüyen Manisa karşısında hiçbir gelişme sağlayamamıştır.Bu hizmet sürecinde gerekli destekleri alabilmek sizlerin elindedir.

Akhisar olarak Büyükşehir ile koordineli bir çalışma içinde olmak için sizlerden bir köylü çocuğu olarak yetki istiyor Akhisar ve köylerimize yeni ve layık olan hizmetleri getirebilmek için desteklerimiz bekliyorum dedi.