7 Haziranda yapılacak olan Genel seçimlerde Akhisar’dan bir aday adayı açıklaması daha geldi. Geçtiğimiz 2011 genel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayı olan Nurhan Selçuk yeniden aday adayı oldu. 

Akhisar MHP ilçe teşkilatında aday adaylığını açıklayan emekli edebiyat öğretmeni Nurhan Selçuk açıklamasına Tevfik Fikret’in “Kadının nasibi itibarsız bırakılmak olmaz. Eğer kadın ezilip itibarsızlaştırılırsa, rezil edilirse o zaman insanlık alçalmış olur” sözleriyle başladı. 
 Selçuk, “ Bize Allah’ın verdiği bir rol dağılımıdır farklılığımız. Kadının ayrı, erkeğin ayrı görevleri vardır. Ancak kadının eksikliği fazlalığından kaynaklanır. Onu değerli yapan annelik görevidir.

Ben 7 Haziran 2015 günü yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği seçimleri için MHP’den Manisa Milletvekili aday adayıyım.

Adım Nurhan Selçuk, emekli edebiyat öğretmeniyim Kastomonu’da başlayan meslek hayatım, Akhisar’ın çeşitli okullarında devam etti. 2009 yılında Akhisar Endüstri Meslek Lisesinden emekliye ayrıldım.
Müslüman Türk hanımı 21.yy’da dünyanın dışında kalamaz. Dünyasız ahiretin, ahiretsiz dünyanın imkânsızlığını bildiğimden vatana hizmet etmenin ibadet olduğunu düşündüğüm için aday adayıyım.
En önemli sosyal birlik ailedir. Ailenin temelini oluşturan ise kadındır. Türk kültür ve töresinde kadını layık olduğu mertebeyi ulaştırmıştır. Bunu Altay Dağlarının en yüksek tepesine ‘’Kadınbaşı” isminin verilmesiyle ispatlamıştır. Bu davranış günümüze mesaj değil midir
12 seneden beri iktidardaki menfaat çetesi bütün değerlerimizin temellerine dinamit koyup dini, ekonomiyi, hep kadınlar üzerinden politize etmedi mi?
Bunu en kutsal değerlerimize ve inançlarımıza zarar vermek pahasına yaptı. Günümüz şartları herkesi sorumluluk alma mecburiyetine itiyor. Bu yüzden partimiz MHP’den Manisa’dan Kadının’ Annenin ve beraberinde herkesin hakkını, hukukunu, savunmak, onların sesi, kulağı ve en samimi vekili olmak için
adayım.

insanımızın zihinlerimizde var olan soru işaretlerini çözmek için aday adayı oldum. Haram - helalle, doğru - yanlışla, iyi - kötüyle birbirine karıştı.
Kararlılığım beni bu göreve talip olmaya zorladı!
" Ben kadın olduğum halde ayakta duruyorum da siz erkek olarak yerlerde sürünmekten utanmıyor musunuz?" diyerek adını Türk Tarihinin altın sayfalarına Tayyar Rahmiye gibi kahramanlığı kodlanmış Türk Milliyetçisiyim.
‘Bir Türk anası Kurtuluş Savaşı sıralarında Bergama yakınlarında kirli çamaşırlarını yıkamak için dere kenarına getirir. Etekleri ıslanmasın diye eteklerini toplar; başlar çamaşırlarını yıkamaya. Dere kenarından geçen bir erkek kadına " Bacaklarını göstermeye utanmıyor musun?" diyerek laf atar.
Kadın hiddetle birden bire bağırmaya başlar. Kadın ben etrafta erkek görmüyorum/ Erkeklerin hepsi savaşa gitti, eğer sende erkek olsaydın siperde olurdun' diye bağırır.
Ben de diyorum ki" Türkiye’ yi problemli bir ülke haline getirip Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar zengin bir ülke’ diyenlere memleket sevdalısı bayan olarak gereken cevabı vermek için varım. Bin yıldır yaşadığım bu topraklara sahip çıkmak, kutsal emanetleri korumak, gönül ilini açan bilgiler sunmak için varım.

Ballıca’lıTevhide’nin dediği gibi" Erkek aslan aslan da dişi aslan aslan değil mi?" Asıl oyunu kuransa zaten dişi aslandır. Türklüğümüzü sorgulayan, aramıza ayrık otu ekerek kardeşliğimizi bozmak isteyen Bizans oyunlarını biz daha önce seyrettik. Bizi yok edemediler, edemeyecekler.
Türklük gururunu 40 yada 50 yıldır, MHP’ nin söylediği her sözün doğru çıktığı; Türk dünyasının düşmanlarının MHP’ den çekinmelerinden, mazlumların, kimsesizlerin, haklıların ve doğruların savunucusu üç hilalin birleşmesiyle bugün Türkiye Cumhuriyetinin bayrağındaki büyük hilalde birleşmesinden MHP adayıyım.

Kendi hayatından inandığı amaç uğruna vazgeçen 2415 şehit on binlerce gazilerin oluşmasından, MHP' nin üç harften ibaret olmadığını; derinlemesine okumak gerçek islamın harmanlandığını ispatlamak için MHP' den adayım.

Günlük çıkarlarını düşünen insanları, diğer partilerde; fedakar, cefakar insanların MHP' den olmasından, kısaca ülkücülerin bu partide olmasından MHP' den adayım. Örnek; O. Yüksel Seldengeçti MHP' nin Muğla adayı olarak geziye çıkmıştır. Köyün birinde ' Burada çok yağmur yağıyor. Tarlalarımız suyun altında kalıyor, ürün alamıyoruz.' 'Siz vekil olursanız bu mağduriyetimizi nasıl önlersiniz diye sorarlar.'

O. Yüksel" Mühendisleri getiririm, suyun tahliyesi için uzman görüşünü alırım. Ne yapılması gerektiğini araştırıp, maliyetini çıkartırım. Ancak, maliyet yüksekse kazancınızın çok üstündeyse sizleri zorda bırakmam, erteleyebilirim.” der. Köye gelen başka bir siyasetçiye aynı soruyu yöneltirler. Aday "Ovanın tam ortasına sondaj çaktırırım, suyu oraya toplarım" der. İmkansız bu yolu abartarak anlatır. Herkesi kandırarak üç dönem aynı yerden milletvekili görevini sürdürür. Ama sondaj hiçbir zaman yapılmaz.

Milletimizi yalanlarla kandırmak en büyük haksızlıktır. Şimdide yalanlarla duyguları okşayıp, geleceğimizi kararttılar. Asılsız vaatler milletimizi özünden kopardı. Artık halk tıkandı, bunaldı. Huzurumuz kalmadı. Yalanla-imanın bir arada olmadığını bile bile söylemeye devam ediyorlar. Ama yalanın üstü örtülemez. 12 yıl boyunca milli ve manevi anlam kargaşasında çürüdük.
Allah aşkına 1984 yılında bebekleri dahi katledip, hunharca öldürdükleri zaman "Bunlar 3-5 şaki, bunlara hesap sorulur. Bunun önüne geçilir" diye diye avuttular.
Başbuğum o tarihte ceza evindeydi. "Bu basit bir olay değil. Sıradan bir olay değil, devlete karşı başkaldırmadır. Bunun için tedbir alınmalıdır" demedi mi?

Hafızalarınızı yoklayın...

O gün teröristlere göz yumanlar en yüksek makamlara yükseldiler. Şimdi O 2-3 şaki bugün devletle pazarlık yapıyor. Her istediğini yaptırıyor. Yılanın başı küçükken ezilmeliydi, ezmediler. Onlar en büyük mevkilere çıktılar. Ama Başbuğum olayları doğru gördü, bizlere doğruyu, gerçekleri, dürüstlüğü öğretti. Gönlümüzdeki tahtından başka hiçbir mevkie ulaşamadı...
Bugün burada, karşınızda bulunan ben Nurhan Selçuk, Allah nasip ederse milletvekili olursam herhangi bir değişikliğim, ihmalim, bencilliğim olacaksa bu göreve Allah nasip etmesin derim.
Değerli arkadaşlar...

İnsan sadece maddi bir varlık değildir. İnsanın ruhu da vardır. Asker savaşta neden ölür ..Mukaddesatına inandığı için. Vatan sevgisi imandan gelir çünkü...
Bundan 30 sene evvel mahalle bakkalları bir eğitimci gibi küfreden çocuklara kızardı. Kahvehanenin sokağından geçerken ıslık çalınmazdı. Komşumuz vefat ettiğinde müzik açılmaz, mahalle üzüntü çekerdi. Bugün bizlere ne oldu?

Saygıyı, hoşgörüyü kaybettik. Düşmanlarımız bizi bu değerlerimizle birer birer yok ediyor.
MHP iktidarında sosyal hayatımız, özümüzde bulunan bütün değerlerimiz, eğitimle, kültürel programlarla değişecektir. Benliğimizi dış güdümlerden kurtaracağız. Türkiye yarım kalan hesapları ve projeleri tamamlamak için 92 yıl önceki gibi kendisini kurtaracaktır. Gerçekten bağımsız Türkiye, harekete geçerek bunu başaracaktır. Milli mücadeleyi gerçekleştirenlerin yoluna. Bu yol Milliyetçi Hareket olacaktır.

Arvasi'nin dediği gibi; İyiyi iyi olduğu için tercih etmeliyiz..” dedi. 
Nurhan Selçuk’un aday adaylığı açıklamasının ardından, 3 dönem Alaşehir Belediye Başkanlığı yapan ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı olan Kadir Taş’ta kendini tanıttı.