Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar, dernek ziyaretlerine kaldığı yerden devam ederek Akhisar Bayburtlular Derneği ve Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti.

Dağlar, Erzurumlular Derneği ve Balkan Göçmenleri Derneklerinden sonra dün gecede  kalabalık ekibiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Bayburtlular Derneği binasında, Başkanı, yönetimi ve üyeleriyle buluştu. Dernek Başkanı Aydan Akkuş, kendisini karşılayarak ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Daha önce Balıkesirliler Derneği Başkanlığını yapan Mustafa Dağlar, dernek başkanlarıyla her zaman iyi ilişkilerinin olduğunu ve güzel işler gerçekleştirdiklerini belirterek“ Başkanlarımızla çok güzel çalışmalar yaptık. Dernek başkanlarımızla her zaman ağabey kardeş gibiydik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Farklı yerlerden hemşerilerde olsak tek yumruk olduk. Bunu da tüm dernekler bir araya gelerek yaptığımız faaliyetlerde kanıtladık ” şeklinde konuştu. Adaylık sürecinin nasıl geliştiği sorusu üzerine ise Dağlar, “Ülkemize, milletimize ve Manisamıza hizmet etmek şerefine ulaşabilmek için ve bu sorumluluğu kendimde hissettiğim için aday adayı oldum. Hastanedeki idarecilik yaptığım dönemlerde olsun ve dernek başkanlığı yaptığım dönemlerde olsun her zaman insanlarla imkanlarım dâhilinde sahip olduğum her şeyi paylaşmaya çalıştım. Rabbim bu makamı bize nasip ederse, İnşallah birlikteliğimiz, dostluklarımız aynı şekilde devam edecektir. Biz makama değil, hizmete talibiz. “ diye konuştu.

Bayburtlular Derneğinin ardından Karadenizliler Derneğine geçen Mustafa Dağlar ve ekibi, dernek başkanı Nurettin Koçoğlu ve yönetimi tarafından karşılandı. Dernek başkanı Koçoğlu ve yönetimi ziyaretten duyduklarını memnuniyetlerini dile getirdiler. Koçoğlu “ Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın “ diyerek başarı dileklerinde bulundu. Dağlar’ı dernek başkanlığından tanıdığını ve seçildikten sonra da aynı ilişkilerini devam edeceğine inandığını belirtti. Karadenizliler Derneğinde konuşan Mustafa Dağlar, “Partimizin her seçimden güçlenerek ve oylarını arttırarak çıktığını biliyoruz. İnşallah bu seçimde de partimiz Manisa ve Türkiye’de bir kez daha rekor seviyede oy alacaktır ve inşallah 400 Milletvekili ile milletin sözcüsü olmaya devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde Manisa bölgesinde oylarımızın arttırılmasına büyük katkı saylayacağımıza da inancımız tamdır. İyi niyetler ve güzel dileklerle çıktığımız bu hizmet yolunda inşallah sonuç hayırlı olur” dedi.