Akhisarpress.com - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, meclis çalışmalarından geride kalan zamanını Akhisar’da geçirdi.

Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisinin en genç milletvekillerinden olan Özgür Özel, Akhisar CHP yönetimi ile birlikte Akhisar Ticaret Borsası, Ticaret Odası, Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaretlerde bulundu.

Akhisar Ticaret Borsasında başkan Alper Alhat, meclis başkanı Bahattin Alkın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Özel; Akhisar zeytininin ve zeytin yağının dış piyasada hak ettiği değeri bulmadığını belirtti.

Akhisar Zeytininin değerini dış piyasada artırmak için projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat; “En kısa zamanda bu projemizi hayata geçireceğiz. Bu projemiz Akhisar’daki zeytin üreticilerini rahatlatacağına inanıyoruz.”dedi.

Sonrasında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ı makamında ziyaret eden Özel, burada gerçekleştirdiği sohbette Akhisar’daki asayiş ile ilgili bilgiler aldı.

Akhisar Ticaret Odası başkanı Abdurrahman Yılmaz, meclis başkanı Şenol Ürküp ve yönetim kurulunu ziyaretinde ise Akhisar’daki en büyük sivil toplum kuruluşu olan ATSO’nun önemine vurgu yapan Özel, yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner’i makamında ziyaret eden Özel, CHP’nin Tahir Ün Caddesinde düzenlediği basın açıklamasına da katıldıktan sonra Akhisar mesaisini sonlandırdı.