Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe teşkilatı 1 Kasım’da yapılacak olan seçim çalışmalarına Yeni Mezarlıkta bulunan Şehitlikte dua edilmesiyle başladı. 

Akhisar Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törene MHP Manisa 2. Sıra Adayı Av. Osman Oktay, 7. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Uncu, Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Ulus, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve partililer katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşunun ardından Yasin-i Şerif okunarak dua edilmesinin ardından MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu; “Bizim yolumuz dikenli, ayağını seven gelmesin. Fotoğraftan korkan, işinden korkan varsa bizimle yola çıkmasın. Biz zorlu bir yola girdik, Allah hepinizden razı olsun. Biz ne olursa olsun yüzümüzün akıyla 1 Kasım akşamı çıkacağız.” Diye konuştu.

Şehit mezarlarının başında dua okuyan MHP Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Av. Osman Oktay; “1 Kasım 2015’te 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimi var. Biz Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi ve Milletvekili adayları olarak bugün seçim startını bu memleketin harcında kanları olan şehitlerimizi ziyaret ederek başlamak istedik. Çünkü onlar bize bu vatanı emanet ettiler. Onlar olmasaydı bizler böyle özgür, bağımsız, toprağımızın, bayrağımızın olduğu ve ezanımızın dinmediği vatanda bulunamazdık. Dolayısıyla biz her şeyimizi onlara borçluyuz. Biz seçim startımızı burada başlatmayı düşündük. İnşallah 1 Kasım Milliyetçi Hareket Partisinin hem Akhisar’da hem Manisa’da hem Türkiye’de iktidara yürüdüğü bir gün olacaktır. Özellikle ülkemizin son zamanlarda doğuda ve güneydoğuda yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu manada çalışmalarımızı Şehitliğimizden başlatmanın daha da önemli olduğunu düşünüyoruz.” Diye ifade etti.