Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), Cuma gününü Polis Haftası  nedeniyle yapılan etkinliklerine katılarak geçirdi.

İlk olarak polis haftası programında yer alan Mili Egemenlik Meydanında  ki Atatürk Heykeline çelenk koyma törenine katılan MHP heyeti öğleden sonra Akhisar Emniyet Müdürü  Engin PINAR’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU, tüm Emniyet mensuplarının Polis Haftasını Kutladığını Söyledi. Polisler Vatandaşların Huzuru için Gece Gündüz Demeden Büyük Özveri Gösterdiklerini MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu , "Polislik mesleği yapılan iş anlamında çok önemli, güzel ve kutsal Bir meslek. Polis Teşkilatımızın ve emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyor ve meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur,sağlık ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin PINAR da yaptığı konuşmada,” Ziyaretten çok memnun kaldıklarını, özellikle çelenk koyma törenine katılımınızı takdirle karşıladıklarını, bunun kendiler için bir sürpriz olduğunu ve ayrı bir anlam ifade etmiştir.  Halkımızın can ve mal güvenliği ile huzurun sağlanmasına elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda 1 hafta boyunca çeşitli etkinliklerle bu günü kutladıklarını” belirtti.

MHP Heyetinin ziyaretine İlçe başkanı İbrahim Uğurlu, başkan vekili Haluk Ereceli, MHP Manisa Milletvekili  Osman Oktay, meclis üyesi Halil Aktaş, yöneticiler Ahmet Akçalı, İbrahim Sarısakal, Süleyman Bakek, Tanju Tosun, Nizamettin Doğan, Hasan Dalar, Kadın Kolları başkanı Fatma Yurtsever ve arkadaşları katıldı.