Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), Pazar gününü hayırlarda gezerek değerlendirdi. Bir günde 3 mahalle hayrına katılan MHP  mahalle halkları tarafından çok yakın ilgi gösterildiği görüldü.

İlk mahalle hayrıa Ulupınar mahallesinde iştirak eden MHP heyetini mahalle muhtarı Hayrettin Demirtaş ve vatandaşlar karşıladı. Lokma , çay ikramından sonra vatandaşlarla sohbet eden heyet, buradan Çoruk Mahalle hayrına katılmak üzere ayrıldı.      

Çoruk Mahalle hayrında mahalle muhtarı Metin Akarsu tarafından karşılanan MHP heyetindeki  milletvekili adayları Hasan Eryılmaz ve Osman Oktay vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Burada çok sayıda vatandaş milletvekili adayları ile hatıra fotoğrafları çektirdiği görüldü.

Buradan Göcek Mahalle hayrına giden MHP  heyeti, muhtar Eşref Cengiz   tarafından karşılandı. Burada  da mahalle halkı tarafından samimi bir şekilde karşılanan milletvekili adayları vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini ve dileklerini dinlediler. Yemek hayrından sonra Göcek  ve Hacıosmalar mahallelerinde bir eve taziye ziyaretleri yapan MHP heyeti  Akhisar’a dönerek, Tahir ün caddesinde bir tur atarak günü tamamladı.                                                                             

Pazar gün kü MHP heyetinde Başkan İbrahim UĞURLU, Manisa milletvekili adayları Hasan Eryılmaz, Osman Oktay, meclis üyesi Halil Aktaş, başkan vekili Haluk Ereceli, başkan yardımcıları Halil Öksüz, Osman Çelik, Fatih Bilgen, Kani Üçerler, Sekreter İbrahim Sarısakal, yöneticiler İlkay Düztaş, Hasan Dalar, Süleyman Bakek, Kemalettin Karagür, Sebahattin Şen, Ahmet Akçalı, Tanju Tosun, Ali İhsan Erguvan ve kalabalık bir partili hazır bulundu.