Akhisarpress.com

 

Akhisar MHP İlçe Teşkilatı yaklaşan seçimler dolayısıyla kadın kolları yönetiminde yapılanmaya gitti. 


Yapılanma sürecinde Kadın Kolları ilçe yönetimi baştan aşağı değişti. Bugün İlçe binasında yapılan basın açıklaması ile yeni yönetim tanıtıldı. Yapılan değişiklik neticesinde Yaklaşık 3 yıldır Akhisar MHP İlçe teşkilatında Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren Selma Kırbaşlı, yerini yine yönetimde aktif bir şekilde çalışan Nemciye Ulus’a bıraktı. 


Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, “Yaklaşan seçimler münasebeti ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi kararları doğrultusunda Tüm il,ilçe teşkilatlarında Kadın kollarımızın yeniden yapılanması ve güçlendirilmesi istenmiş olup, Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak Bizlerde Bünyemiz içersinde bulunan kadın kollarımızda bir değişim yaparak , Memleketimizin içinde bulunduğu zor şartlardan kurtulması ve yapılacak olan seçimlerde mensubu bulunduğumuz Milliyetçi Hareket partisini iktidara taşıyacak bir çalışma içine girdik.. 


Bu sebeb ile bu gün ilçe teşkilatımızda yeni kadın kollarımızın yönetim kurulunu oluşturduk. Öncelikle önceki yönetim de görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerime huzurlarınızda teşekkür ederim. Bundan sonra MHP İçe teşkilatı her zamankinden daha aktif bir şekilde meydanlarda olacaktır. Yeni kadın Kolları yönetim kurulu üyelerimize de başarılar diliyorum ” Dedi. 

Görevi yeni devir alan Akhisar MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nemciye Ulus’ta yaptığı açıklamada eski yönetime teşekkür etti. Ulus, “Bu Gün Milliyetçi Harekt Partisi Genel Merkezinin almış olduğu karar doğrultusunda yaklaşan seçimler münasebeti ile kadın kollarını yeniden yapılandırma ve güçlendirmesi projesi adı altında Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarının Yeniden yapılandırılması ve yeni Yönetimin oluşturulması için bulunmaktayız, Öncelikle bizden önce yaklaşık üç yıl bu görevi en zor şartlar altında yürüten ve m.h.p bayrağını layıkı ile taşıyan önceki yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Umarım bizler de en az onlar kadar bu göreve layık olur ve onların bıraktığı yerden bu kutsal davanın bayrağını daha yükseklere çıkarırız. çünkü memleketimiz zor bir dönemden geçmektedir. Bu zorlu dönemde, tek vatan, tek bayrak ve tek dil kalmak için .milli birlik ve bütünlük için, ben ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım canla başla çalışacağımızı huzurlarınızda tekrarlamak istiyorum. Allah utandırmasın.  " Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyerek konuşmasını bitirdi. 


Konuşmaların sonunda Eski Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Eski yönetimi temsilen yeni Başkan Nemciye Ulus’a çiçek takdim ederek görevi devr etti.


İşte Milliyetçi Hareket Partisi Yeni Kadın Kolları Yönetimi 



S.No

Adı

Soyadı

Görevi

1

Necmiye

Ulus

Başkan

2

Halime

Er

Y.K.Üye

 

3

Ebru

Kutlu

Y.K.Üye

 

4

Kezban

Balkan

Y.K.Üye

 

5

Fatma

Sungurtaş

Y.K.Üye

 

6

Hatice

Çetin

Y.K.Üye

 

7

Birsen

Yağcı

Y.K Üye

 

8

Şad iye

YIldırım

Y.K.Üye

 

9

Gönül

Bakek

Y.K.Üye

 

10

Sevgül

Kaçmaz

Y.K.Üye

 

11

Şükran

Sağlam

Y.K.Üye

 

12

Hatice

Bilgen

Y.K.Üye

 

13

Necla

Teker

Y.K.Üye

 

14

Leyla

Işık