Uğurlu; "11.01.2015 Pazar günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi 9. Olağan Kongresinde parti delegelerimizin büyük çoğunluğu ile  ilçe başkanlığı görevimde güven tazeleyerek tekrar seçilmem nasip oldu.

    Bu cihetle kongremize katılan, bizleri onurlandıran tüm siyasi parti temsilcilerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerine, oda ve dernek başkanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum.

    Bu günden itibaren başlayan yeni ilçe başkanlığım döneminde her zaman belirttiğim gibi, önce milletim sonra partim diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

   Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla 2015 Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde önceden planını yapan, projesini ortaya koyan, Türkiye’nin, yurdumuzun içinde bulunduğu durumu, iktidarın gaflet ve beceriksizliğini Akhisar’ın her yerinde mahalle  mahalle,  ev  ev gezerek anlatmaya, gerçekleri söylemeye çalışacağız. Milliyetçi hareketi iktidar yapmak için hiçbir türlü fedakarlıktan kaçınmayacağız.

    Akhisar’da bu hedefe ulaşmak için, öncelikle bu kutsal davaya gönül veren herkesi kucaklayacak ve bir yumruk haline geleceğiz. Özlenen tek çatı düşüncesini gerçekleştireceğiz. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yapmaya kararlıyız ve bunu başaracağız.

    Rahmetli Başbuğumuz Alpaslan TÜRKEŞ’in dediği gibi; “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” düsturunu hiç  unutmayacağız . Milliyetçi Hareket Partisi’nin sahip olduğu misyonu ve vizyonu tüm Akhisarlı hemşerilerimle paylaşarak “bu vatanın gerçek sahibinin, milletin ta kendisi” olduğunu anlatacağız.

    Bu duygu ve düşüncelerle 9. Olağan Kongremizin başta yüce Türk Milletine, İslam alemine ve Akhisar’a hayırlar getirmesini diliyorum. Ve diyorum ki” NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE” dedi.