MHP Akhisar ilçe yönetimi, Büyükşehir Akhisar Koordinatörü  Doğan Ensivri’yi disiplin kuruluna sevk etmesine, il başkanı  Erkan Öztürk, “Bizde teşkilat önemlidir. Kişiler Gelip geçicidir.” Dedi.

MHP Akhisar ilçe başkanı İbrahim Uğurlu, yönetim kurulu üyeleri, bazı belediye meclis üyeleri, Ülkü Ocakları eski ve yeni yöneticileri ve partililerin katıldığı önceki gece yapılan basın toplantısı ile  ilçe Büyükşehir Koordinatörü Doğan Ensivri’nin kendi başına kararlar alıp uygulamalar yaptığı, teşkilat ile ilişki kurmadığı ve Akhisar Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin şehre yapılacak yatırımlar için yapılan protokole  karşı çıktığı gerekçesi ile  disiplin kuruluna verilmesi kararı aldıklarını açıkladı.

Doğan Ensivri’nin ilçe yönetiminin  Disiplin Kuruluna verilme kararının il  başkanlığına verildiğini söyleyen  MHP İl başkanı  Erkan Öztürk, “ Akhisar ilçe yönetiminin Doğan Ensivri’nin disiplin kuruluna sevk edilmesi sonrası ilçe başkanı İbrahim Uğurlu ve Doğan Ensivri ile görüştüm. Yönetim kurulumuz ve disiplin kurulumuz konuyu değerlendirip inceliyorlar. Tabii ki alınacak karar kamu oyuna açıklanacaktır.  Milliyetçi Hareket Partisinde  ilk sırada gelen teşkilattır. Teşkilat önemlidir. Kişiler gelip geçicidir. Bunun bilinmesini önce partililerimiz ve halkımız bilmelidir.” Dedi. (HA)