Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı(MHP), 19 Nisan Pazar günü saat 10.30 da parti teşkilatında toplanarak, mahallelerimize  iki koldan çıkarma yaptı.

Saat 10.30 da MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri,  Büyükşehir Akhisar Koordinatörü, Milletvekili adayları  Osman Oktay, Hasan Eryılmaz bir araya gelerek MHP İlçe Başkanı  İbrahim UĞURLU nezaretinde ki grup Balkan Göçmenleri Derneğinin açılışına katıldı.                                                  

Buradan MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Manisa Milletvekili adayı Osman Oktay ve yönetim kurulu üyeleri Ballıca Mahallesinde hayra katıldılar. Ballıca’dan hareket eden MHP heyeti Dereköy Mahalle halkıyla buluştu.  MHP heyetini Dereköy  mahalle halkı kalabalık bir şekilde karşıladı. Burada mahalle halkı ile sıcak, samimi bir şekilde sohbet edildi. Dereköy mahalle halkı bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

Dereköy mahallesinden ayrılan MHP heyeti Arabacıbozköy Mahallesinde, mahalle temsilcisi Özcan Demirel, Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Doğru ve Arabacıbozköy Mahalle halkı coşkulu bir karşılama yaptılar. MHP teşkilatıArabacıbozköy Mahalle hayrına iştirak ettikten sonra Mahalle Muhtarı Mehnet Ali Doğru Muhtarlık odasına davet ederek, muhtarlık odasında çay ikramında bulundu ve mahalle sorunları üzerine sohbetler edildi.

Mhp teşkilatının diğer bir grubu Başkan vekili Haluk Ereceli, Başkan Yardımcıları Osman Çelik,  Halil Öksüz, Fatih Bilgen, sekreter İbrahim Sarısakal, yöneticiler Ali Gök, Bülent Akkurt, İbrahim Etem Güntaş ve Hasan Razlık teşkilattan hareket ederek Yayakırıldık Mahalle hayrına katıldı. Yayakırıldık Mahallesinde Mahalle Muhtarı Mehmet Uludağ ve çok sayıda partililer karşıladı. Yayakırıldık Mahalesindeki hayırda yemek ve çay ikramından sonra  MHP heyeti buradan hareket ederek Şehitler Mahallesinin” Güllü mezar” mevkiinde ki  mahalle hayrına katıldılar. Şehitler Mahalle hayrında  MHP ilçe teşkilatını Şehitler Mahalle Muhtarı Mustafa Başyiğit, partililer ve Şehitler Mahalle halkı karşıladı. Buradaki ikramlarla beraber Mahalle Muhtarı ile sohbet edildi. Mahalle Muhtarı Mustafa Başyiğit, MHP ilçe teşkilatının böyle bir etkinlikte kendilerini yalnız bırakmadıkları için şükranlarını dile getirdi.

Güllü Mezar Mevkiinden hareket eden MHP ilçe teşkilatı, Taşçılar Mahalle hayrına iştirak ettiler. Taşçılar Mahallesinde Mahalle Muhtarı Ömer Uslu, MHP mahalle temsilcisi Adem Kaplan, Hürriyet Mahalle temsilcisi Mehmet Çimen, partililer ve Taşçılar Mahalle halkı karşıladı. Taşçılar Mahallesinde de MHP ilçe teşkilatı Taşçılar Mahalle halkı ile  çevre mahallelerden katılan vatandaşlarla ve Akhisar’dan hayra gelen kişilerle güncel ve siyasi konularda sohbet ettiler.