Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akhisar ilçe teşkilatı huzur evini ziyaret etti.

MHP Akhisar İlçe Teşkilatı,  İbrahim UĞURLU başkanlığında bir heyetle Akhisar Huzurevi sakinlerini ziyaret etti... Heyette başkan yardımcısı Halil Öksüz, sekreter brahim Sarısakal, yöneticiler Ahmet Akçalı, Halime Er, milletvekili aday adayları Ali İhsan Özkan, Osman Oktay, Nurhan Selçuk ve kadın kolları Başkanı Fatma Yurtsever ile kadın kolları üyeleri hazır bulundu...

Mhp Akhisar ilçe teşkilatı yaşlılar haftası münasebetiyle Akhisar Huzur Evini ziyaret etti. MHP heyetine Sosyal Hizmetler Bölge Müdürü Recep Sarıavcı kapıda karşıladı. Recep Sarıavcı misafirlerine çay ikram ederken, Akhisar’da huzurevi  ve rehabilitasyon merkezi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaşlılar Haftasında yapılan bu ziyaretten memnun kaldığını, yaşlılarımızın her zaman ziyaret edilebileceğini söyleyerek, teşekkür etti.

MHP İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU’da verilen hizmetten dolayı huzurevi çalışanlarına teşekkür ederken şunları söyledi;
“Yaptığınız işin manevi yanı çok büyük, Allah kolaylıklar versin.  Yaşlılar, ihtiyarlar ve muhtaçlarla birebir ilgilenmek, onların sorunlarını dinlemek, sizler için büyük bir görev, bu sorumluluğu layıkıyla yaptığınızı görmek bizi mutlu etti. Yaşlılarımızın memnuniyeti gözlerinden okunuyordu. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar dileriz” dedi.

MHP heyeti yaşlılarla birebir sohbetler  yaparken, onlara hediyeler takdim etti. Huzurevi sakinleri ile hatıra fotoğrafları çekildikten sonra heyet huzurevinden ayrıldı.