Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manisa Milletvekili adayları Yaşar Coşkun ve Osman Oktay,  29. Nisan Çarşamba günü MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Başkan Vekili Haluk Ereceli, başkan yardımcıları Osman Çelik, Halil Öksüz, sekreter İbrahim Sarısakal, Muhasip Hasan Dalar, MHP kadın kolları başkanı Fatma Yurtsever, kadın kolları üyeleri , Manisa Yunus Emre Belediye Meclis Üyesi  Gültekin Aşçı  ve  partililer ile birlikte MHP eski  yönetim kurulu üyesi  Savaş Şenay’ın annesinin vefatının  yedi hayrına katıldılar. 

Savaş Şenay ve babası MHP’lilerin hayırlarına iştirak etmesinden dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. Misafirlerine lokma ikramında bulundular.  

MHP İlçe Teşkilatı ve milletvekili adayları Savaş Şenay’ın lokma hayrından ayrıldıktan sonra, Sevgi yolu’ndaki esnafları tek tek işyerlerinde ziyaret ettiler. Sevgi Yolu’na müteakiben Tahir Ün Caddesine çıkılarak burada ki esnaflarla, iş yeri sahipleriyle ve bankalara girerek buradaki vatandaşlarla tek tek hal hatır sorarak sohbet ettiler. 

MHP İlçe Teşkilatı ve milletvekili adaylarının ziyareti saat 18.00’e kadar devam etti. Daha sona Akhisar İlçe Teşkilatına geçerek Manisa’dan gelen Milletvekili Adayı Yaşar Coşkun ve ekibini MHP İlçe Teşkilatı hayırlı yolculuklar dileyerek Manisa’ya yolcu ettiler.