Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı, başkan İbrahim Uğurlu, Milletvekili adayı Osman Oktay, Manisa B.Şehir Belediyesi  Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, ilçe yönetimi ve partililer ile  Kollu Kardeşler(Akhisar Gündem Gazetesi) inin geleneksel olarak her yıl Hacıishak Mahallesindeki  babalarının evinde düzenlemiş oldukları  yıllık hayırlarına katıldılar.  

Kollu Kardeşler davete icap eden MHP Akhisar ilçe teşkilat mensuplarına  çok teşekkür ettiler. MHP İlçe Teşkilatı buradan ayrılarak Durasıl Mahalle hayrına iştirak ettiler. Durasıl Mahallesinde Mahalle Muhtarı Sezai Çelik çevre mahalle muhtarları ve Durasıl Halkı karşıladı. Burada yemek ve çay ikramından sonra MHP Akhisar İlçe Teşkilatı Durasıl Mahallesinden ayrıldı.

Durasıl Mahalle hayrından sonra  MHP eski il genel meclis üyesi Hüseyin Demirgül(Fordçu Hüseyin)ün  ilçemiz Ulucami Mahallesindeki  oğlunun evlenme düğününe katıldı.  Hüseyin Demirgül’ün düğünü oldukça kalabalık olduğu, Akhisar esnafı, çevre mahalleler, Gördes İlçemizden misafirlerini mehretan eşliğinde çeşitli dinletiler yapıldı.

MHP İlçe Teşkilatı Demirgül  ailesinin düğününden ayrıldıktan sonra bir grup Harmandalı Mahallesine, bir grupta Topluca Mahallesindeki mahalle hayırlarına katılmak üzere hareket ettiler. Topluca Mahallesinde Mahalle Muhtarı Eyüp Sabri Kaçan, mahalle halkı ve misafirler MHP İlçe Teşkilatını karşıladılar. Burada da yemek ve çay ikramından sonra MHP İlçe Teşkilatı Topluca’dan ayrıldı.