Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akhisar İlçe Teşkilatı 18 Nisan Cumartesi günü Zafer Pide Salonu’nun Akhisar Boyalılar Mahallesindeki  hayrına iştirak etti.  MHP Akhisar Boyalılar Mahallesine İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Milletvekili adayı Osman Oktay, Başkan yardımcıları Osman  Çelik, Fatih Bilgen, MHP Akhisar İlçe Sekreteri  İbrahim Sarısakal, yönetici  Hasan Dalar ve partililer katıldı.

Zafer Pide Salonu sahibi Muzaffer Afşin ve kardeşleri MHP ilçe teşkilatının hayırlarına iştirak ettiklerinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirttiler. Yemek ikramından sonra çay ikram ederek bol bol sohbet ettiler, memnuniyetlerini tekrar tekrar dile getirdiler.

MHP ilçe teşkilatı Boyalılar Mahallesinden ayrılarak rutin gezmelerinden Sarıçalı Mahallesine uğradı. Sarıçalı Mahallesinde Mahalle Muhtarı Ünal ADEŞ, MASKİ çalışanlarından Cengiz Çerkezoğlu  ve Sarıçalı Mahalle halkı karşıladı.  Sarıçalı Mahalle Muhtarı Ünal Adeş, bu beklenmedik ani ziyaretten son derece mutlu olduklarını, MHP İlçe Teşkilatı sürekli kendilerini ziyaret ettiklerini dile getirerek ilçe başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu üyelerine tekrar  tekrar teşekkür etti.

Sarıçalı Mahalle Muhtarı Ünal Adeş, sözlerine devam ederek, “ Manisa Büyükşehir Belediyesine son derece müteşekkiriz, suyumuz yok dedik, dilekçe verdik. 250 bin liralık pompa çakıldı. Camimizin aydınlatması yok dedik. Ertesi gün bütün teçhizat, malzemeler ve gerekli olan her şey geldi. Sarıçalı Mahalle mezarlığının bakımı için MASKİ’ye bir sefer dilekçe verdik. Üç  sefer mezarlığımıza bakım yapıldı. Düğün salonu lazım dedik. Yer gösterin hemen yapalım dediler. Yazışmalarımızı başlattık. İnşallah en yakın zamanda Sarıçalı Mahallemize çok amaçlı düğün salonumuzu inşa edeceğiz.” Dedi.

Sarıçalı’daki MHP sohbetine Mahalle haklıda katıldı.  Gerek mahalle halkı, gerek Muhtar Ünal Adeş Akhisar Belediyesine veryansın etti. Muhtar Ünal Adeş sözlerine devam ederek,”Akhisar Belediyesinden hiçbir yardım gelmiyor. Ne istesek bütçemiz yok diyorlar. Sarıçalı Mahallemizdeki  köy adına kayıtlı olan bütün taşınmaz mallar Akhisar Belediyesine geçti. Ama hizmete gelince bütçemiz yok diyorlar. O zaman bizim taşınmazlarımızı geri verin diyoruz. Biz kendi hizmetimi kendimiz yapalım.” Dedi.

Sarıçalı Mahalle Muhtarı Ünal Adeş ve mahalle halkı bu baskın tarzı ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirterek, misafirlerini tekrar beklediklerini ifade ederek uğurladılar.