Akhisarpress.com - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akhisar’da Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'ün katılımıyla ilk seçim koordinasyon merkezini hizmete açtı.

Sevgi Yolunda Mehteran gösterisi ile açılan Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, ilçe başkanı İbrahim Uğurlu, yönetim kurulu üyeleri ve birçok MHP'li katıldı.

Akhisar'da şuana kadar gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnun kaldıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Başkan Adayı Cengiz Ergün; "Çarşamba ve Perşembe Akhisar’a düzenlediğimiz ziyaretin ardından 2 günlük aranın ardından bugün yine Akhisar’da buluştuk. Sabah Akhisar’a geldiğimde sayın Mansur Onay hocamdan ve ilçe başkanımdan aldığım bilgiler gerçekten Akhisar’da bütün vatandaşlarımız ile kucaklaşarak esnaflarımıza yaptığımız ziyaretler ve Pazar ziyaretleri çok güzel ve coşkulu bir şekilde geri dönüşümlerini alıyoruz. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum, Allah sizlerden razı olsun. İnşallah bu güzel rüzgarın daim olmasını, 30 Mart’a kadar bu ofis büromuzda hayırlısı ile çok güzel hizmetlerin başlangıcı itibari ile olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Öte yandan Akhisar'da Anavatan Partisinin kurucularından olan Mali Müşavir Sedat Tetiker'e de açılış sonrası Cengiz Ergün tarafından rozet takıldı.